Mustafa Çelebi vefat etti

Çerkezköy'ün tanınmış ve renkli simalarından olan, yıllarca ANAP İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği yapan Muhtafa Çelebi geçirdiği bir kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

Mustafa Çelebi vefat etti
07 Ağustos 2007 Salı 08:25

Haftasonu evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Çelebi'nin ani ölümü Çerkezköy kamuoyunu üzüntüye boğarken, merhum Mustafa Çelebi'yi sevenleri ve dostları son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

Dr. Remzi Garip'in Milletvekili Adayı olduğu 1999 yılında bir ara Belediye Başkanlığı görevi de yapan merhum Mustafa Çelebi'nin Mescit Camii'nde kılınan Cenaze Namazı'na Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer İnam, Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Azcan, Bayram Keleş, İl Genel Meclisi eski Başkanı Halil Çelik, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Ali Eren, Çerkezköy Güreşleri Ağası Mesut İşlek, ANAP İlçe Başkanı Tuncay Üstünol, ANAP İlçe eski Başkanı Asuman Azak ile çok sayıda siyasetçi, işadamı ve bürokrat katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Mustafa Çelebi'nin cenazesi, İstasyon Camii'nde iki yıl önce amansız bir hastalıktan genç yaşta hayatını yitiren oğlu Sermet Çelebi'nin yanında toprağa verildi.

Çerkezköy Gazetesi olarak merhum mustafa Çelebi'ye Allah'tan rahmet başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere, tüm dostlarına ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.