Mustafa Hikmet Uğraş stadı bakıma alındı

Çerkezköy Belediyesi tarafından zemini bozulan Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nda bakım çalışmaları yapılıyor

Mustafa Hikmet Uğraş stadı bakıma alındı
19 Eylül 2015 Cumartesi 11:56

GÜZEL VE SORUNSUZ BİR ZEMİN OLUŞACAK

Amatör spor kulüplerinin futbol müsabakalarını oynadığı Çerkezköy Belediyesi’ne ait Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’nın zemini bakıma alındı. 15 Kasım’a kadar sürecek olan bakım çalışmaları kapsamında stadın zemini iyileştirilerek amatör spor kulüplerinin futbol müsabakalarını kış aylarında daha güzel ve sorunsuz bir zeminde oynamaları hedefleniyor.

15 KASIM’A KADAR ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Mustafa Hikmet Uğraş Stadı’ndaki çalışmalar kapsamında Verti Driver makinesi ile zemindeki kapsül çıkarma işleminin yapıldığını ve ardından zeminin havalandırılıp, ilaçlandırılarak kumlama çalışmasına başlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, saha zemininde yapılan bakım çalışmalarının ardından zemindeki sorunların giderileceğini ve 15 Kasım’a kadar sahanın futbol müsabakaları oynamaya hazır hale geleceğini kaydetti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.