Mustafa Ordu bağımsız aday oldu

MHP Çerkezköy eski Başkanı Mustafa Ordu, 26. Dönem Milletvekilli Seçimlerine bağımsız aday olarak girecek.

Mustafa Ordu bağımsız aday oldu
21 Eylül 2015 Pazartesi 16:18

İŞYERİNDE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
26. Dönem Milletvekili Seçimleri Bağımsız Adayı Mustafa Ordu'nun, işyerinde düzenlediği basın toplantısına MHP Çerkezköy İlçe eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Yavaş ile Nusret Karalamacı da katılım gösterdi.
TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Açıklamalarına tüm Tekirdağ adaylarına başarılar dileyerek başlayan Ordu, "Çerkezköy’ün nüfusu 25 binlerdeyken biz buraya kapalı spor salonu yapmıştık, nüfus 125 bin oldu ama halen daha aynı spor salonu faaliyet gösteriyor. Yine nüfus 25 bin civarındayken yapmış olduğumuz Devlet Hastanesi’nin yenisini halen daha açamadılar. Saray-Kapaklı yolu henüz bitirilemedi. Bizler görevdeyken Çerkezköy’e spor salonu, 3 adet sağlık ocağı ile devlet hastanesi kazandırdık. Narin Kavşağı ile Trakya İplik arasındaki yolu yaptık. Anadolu Lisesi’ni Çerkezköy’e getirdik. Yüksek Okul eğitime başladı, ancak hala bölümlerini artıramadılar. İlçe başkanı olarak görev yaptığımız son dönemde İstanbul’da bir hastane ile iş birliği yaparak kanser konferansı düzenledik. Toplumun huzurlu, sağlıklı olmasını için elimizden gelen çalışmaları yaptık.” diye konuştu.
"TÜM TEKİRDAĞLI HEMŞERİLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUM"
25. Dönem Tekirdağ Milletvekilleri'nin Ankara ile Tekirdağ arasında köprü kuramadıklarını belirten Ordu, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar tüm sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Özellikle Ergene’yi yeniden eski haline getirme anlamında elimizden gelen uğraşı veriyoruz. Hizmet için tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizden destek bekliyorum." ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.