Mustafa Ordu, Gerçek nüfusumuz ortaya çıksın

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, sanayileşme ile birlikte hızlı büyüyen Çerkezköy'ün Trakya'nın önemli ilçelerinden biri durumuna geldiğini belirterek, "Yaptığımız tespite göre buraya göç eden ve artık Çerkezköy'de ikamet eden bir çok vatandaşımız halen buradaki muhtarlıklara kayıtlarını yaptırmamışlardır. Var olan nüfusunun gerçek kayıtlara yansımaması gelecekte Çerkezköy'ü bir takım sıkıntılar yaşatabilir" dedi.

Mustafa Ordu, Gerçek nüfusumuz ortaya çıksın
16 Ağustos 2007 Perşembe 08:29

Bu sıkıntıların yaşanmaması için ilçenin gerçek nüfusunun net bir şekilde ortaya çıkması gerektiğini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Çerkezköy'de, beldelerine ve köylerinde yaşayan tüm hemşehrilerimizin ilçemizin gerçek nüfusunu ortaya çıkması için bağlı bulundukları muhtarlıklara 19 Ağustos'a kadar müracaat ederek, kayıtlarını yaptırmalarını önemli rica ediyoruz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, sanayileşme ile birlikte hızlı büyüyen Çerkezköy'ün Trakya'nın önemli ilçelerinden biri durumuna geldiğini belirterek, şunları söyledi:

BİRÇOK VATANDAŞ GELDİ

"Sanayileşmeyle hızla büyüyen Çerkezköyümüz Trakya'nın önemli ilçelerinden biri durumuna gelmiştir. Yeni kurulan birçok fabrika ile İstanbul bölgesinden bir çok firmanın Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne yerleşmesi, yurdumuzun bir çok yerinden vatandaşlarımızı buraya çekti. Dolayısıyla bölgemizin nüfusunda da önemli değişiklikler yaşandı.

SIKINTI YAŞANABİLİR

Ancak parti olarak yaptığımız tespite göre buraya göç eden ve artık Çerkezköy'de ikamet eden bir çok vatandaşımız halen buradaki muhtarlıklara kayıtlarını yaptırmamışlardır. Var olan nüfusunun gerçek kayıtlara yansımaması gelecekte Çerkezköy'ü bir takım sıkıntılar yaşatabilir. Çerkezköy'de yaşayanlar olarak yaşadığımız yer için ne yapmamız gerekiyorsa yerine getirme mecburiyetimiz vardır.

Gelecekte en az bir Çorlu kadar Devletten gerekli yardım ve yatırımı almak için gerçek nüfusumuzu belli etmek zorundayız.

REFERANDUMA GİDECEĞİZ

21 Ekim'de Cumhurbaşkanını halkın seçmesi ile ilgili Anayasa değişikliği için sandık başında olacağız ve referanduma gideceğiz. MHP olarak referandum öncesi bu vesile ile Çerkezköy'de, beldelerine ve köylerinde yaşayan tüm hemşehrilerimizin ilçemizin gerçek nüfusunu ortaya çıkması için bağlı bulundukları muhtarlıklara 19 Ağustos'a kadar müracaat ederek, kayıtlarını yaptırmalarını önemli rica ediyoruz.

İNANIYOR VE GÜVENİYORUM

İlçemizin, bölgesinde gelişirken güzelleşen ve tüm ihtiyaçlarını gideren bir yer olabilmesi için bu önemlidir. Tüm halkımızın hep beraber, kim ne kadar katkı sağlıyabiliyorsa, kimin üzerine ne görev düşüyor ve görevini yerine getirebiliyorsa, el ele vererek, doğalı da bozmadan modern bir şehir meydana getirmek konusunda duyarlı davranacağına inanıyor ve güveniyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.