Mustafa Ordu; İsrailliler bile suyu kesmediler

Kızılpınar'da Belde Teşkilatı'nı tanıtan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 22 Temmuz'da yapılan seçimlerin 3-4 gün sonrasında seçimlerde AK Parti'yi desteklemeyen bir yurdun suyunun Çerkezköy belediyesi tarafından kesildiğini ve 3 gün yurtta kalan çocukların ve gençlerin susuz bırakıldıklarını belirterek, "İsrail bile Arafat'ı kuşattığında suyunu kesmedi ama bunlar 12 ile 18 yaş arasındaki 250 çocuğun kaldığı, Allah'ın kelamını öğrendikleri bir yurdun suyunu seçimlerin ardından kestiler" dedi.

Mustafa Ordu; İsrailliler bile suyu kesmediler
22 Ağustos 2007 Çarşamba 08:49

BU NASIL ÇELİŞKİ

Sözü edilen öğrenci Yurdu'nun suyunun kesilmesinin bir skandal olduğunu vurgulayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bir tarafta dindar Cumhurbaşkanı isteyeceksiniz, diğer tarafta Allah'ın kelamını öğrenen çocukların suyunu keseceksiniz. Bu nasıl bir çelişkidir anlayamadım gitti" dedi.

HESABI SORULACAK

Öğrenci Yurdu'nun suyunun, yurt ile ilişkilendirilen cemaatin AK Parti dışında başka bir partiyi desteklediklerini açıkladıkları için kesildiğini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, bunun hesabının mutlaka sorulacağını ifade etti.

3.5 SENE NEDEN KESİLMEDİ?

Yurdun suyunun Belediye Başkanı Ali Ertem dönemi başlayalı kesilmediğini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "3.5 sene suyu kesmiyorsunuz, seçimlerin ardından hemen yurdun suyu kesiliyor ve Kapaklı Belediyesi buraya itfaiye araçları ile su getiriyor. Buradan sesleniyorum, hem Belediyeyi temsil edenlere, hem de yurttan sorumlu olanlar hakkında derhal soruşturma açılmalı ve gereken ceza verilmeli" dedi.

BAĞLATMAYANLAR DA SUÇLU

Suyu kesenlere ve şuana kadar suyu bağlatmayanlara bunun hesabının mutlaka sorulması gerektiğini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Allah'ın kelamını, Peygamber Efendimizin sünnetini öğrenen çocukları kimsenin susuz bırakma hakkı yok. İsrail bile Yaser Arafatı kuşattıklarında suyunu kesmedi. Oysa bunlar bir yandan dindar Cumhurbaşkanı istediklerini ifade ediyorlar, diğer yandan da bu tür yerlerin suyunu kesiyorlar. Bu ne perhiz, bu ne turşu. Buradaki çocukları susuz bırakacağınıza, yurdu kapatın daha iyi olurdu" dedi.

HERKES KAFASINI KUMA SOKTU

Bu konunun Çerkezköy'deki birçok siyasi tarafından bilinmesine rağmen kimsenin ortaya çıkıp konuşmadığını belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Ben bu olayı öğrendikten sonra bekledim çıksın birileri konuşsun diye. Fakat her zamanki gibi yine hiç kimse çıkıp konuşmadı. İnsanlar deve kuşu misali kafasını kuma gömdüler, yine çıkıp gerçekleri konuşmak bana kaldı" dedi.

BELDE BAŞKANI ERSİN ÇELİK OLDU

Konuşmasında Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ı da eleştiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yeni oluşturdukları Belde Teşkilatı'nı tanıttı. 22 Temmuz seçimlerinin ardık geride kaldığını belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, artık hedefin önümüzdeki yerel seçimler olduğunu ifade etti. Kızılpınar'da yapılacak olan yerel seçimlerde iddialı olmak için yeni bir kana ve dinamizme ihtiyaç olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, bu nedenle Belde Başkanlığı'na daha önce Yönetim Kurulu'nda görev yapan Ersin Çelik'i getirdiklerini belirterek, oluşturulan yeni Kızılpınar MHP Belde Teşkilatı'ndan Kızılpınar Belediyesi'ni mutlaka almalarını istedi.

HEDEF VE PROJE ADAMIYIM

"Ben hedeflerle, projelerle yola çıkan biriyim" diyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bilindiği gibi 1994 yılında Kızılpınar'da Belediye Başkan Adayıydım ama kısmet değilmiş olmadı. O dönemden bu yana kadar görev yapanlar hizmet yapmaya çalıştı fakat eğer biz göreve gelseydik bugün Kızılpınar çok daha farklı bir noktada olurdu. Biz görevde olsak bunların yaptığının kat kat fazlasını yapardık, Kızılpınar'ı içine kapanık bir belde yerine tüm Trakya'ya ve dünyaya açık bil cazibe merkezi yapardık" dedi.

BUNLARDAN BEKLEMEYİN

Kızılpınar'a yapılacak olan bir özel okulun veya otobanın oraya doğru olacak Bahçeşehir tarzındaki bir yapılaşmanın beldeye önemli kazanımlar sunacağına dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Bunları şuandaki yerel yönetimlerden bekleyemezsiniz. Çünkü bunları yapmak için proje üretmek, vizyon sahibi olmak, ufkunun açık olması gerekir" dedi.

BU BELEDİYE'Yİ ALIN

Yeni oluşturulan Kızılpınar MHP Belde Teşkilatı'nan mutlaka Kızılpınar Belediyesi'ni almalarını isteyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Benim sizden ricam ne yapıp edip, yapılacak yerel seçimlerde Kızılpınar Belediyesi'ni alın. Adayınızı belirlen ve kimle alacaksanız bu Belediye'yi alın" dedi.

EN KOLAY KAZANACAĞIMIZ YER

Yapılacak olan yerel seçimlerde tüm belediyelerde iddialı olduklarını belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Eskiden en kolay kazanacağımız belde Kapaklı diye düşünüyordum ama seçimlerin ardından ve burada yaşanan oy patlamasının ardından artık en kolay kazanılacak belde Kızılpınar'dır arkadaşlar. Kızılpınar'da oylarımız bir önceki seçime göre %300 artmıştır. Eğer bu oyları korur ve bir o kadar daha adayınızla birlikte partimizin oylarını arttırırsanız Kızılpınar Belediyesi şimdiden sizlere hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından yeni oluşturulan Belde Teşkilatı ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi ve sohbet edildi. MHP İlçe Teşkilatı tarafından görevlendirilen ve Ersin çelik Başkanlığı'ndaki Belde Teşkilatı'nda şu isimler yer alıyor: Ertan Yavuzarslan, Aydın Satar, Erdem Büyükcanbaz, Nihat Milli, Sabri Hasko, Embiye Büyükcanbaz, Bülent mercan ve Hamza Sorgun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.