Mustafa Ordu Twitter’da!

Son dönemlerde sık sık karşı karşıya gelen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve Belediye Başkanı Ali Ertem’in, Ordu’nun twitter hesabı açmasıyla birlikte bu kez sosyal medyadaki söylemleri merak konusu oldu

Mustafa Ordu Twitter’da!
14 Aralık 2012 Cuma 08:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, en sonunda sosyal medyaya el attı. Ordu, özellikle Belediye Başkanı Ali Ertem’in Twitter’da kullandığı söylemlerden sonra kendine Twitter hesabı açtı.

İLK TWEET ‘HAYIRLI OLSUN’

Hafta başında @MHPOrdu adıyla Twitter hesabı açan Mustafa Ordu’nun ilk tweeti ise "Twitter hesabımız Çerkezköy’e hayırlı olsun" oldu.

EMANET YÖNETMEK HERKESE VERİLMEZ

Mustafa Ordu, attığı ikinci tweette ise Emanet yönetmek herkese verilmez ehline verilir" cümlelerine yer verdi.

YETİM HAKKINDAN BANA NE DİYEMEM

Ordu, Çarşamba günü attığı tweette ise Başkan Ertem’e yüklenerek, " Ali Ertem'e ‘Sen kimsin?' diyemem, halkın seçtiği başkandır. Yediği tüyü bitmemiş yetimin hakkına da 'bana ne?' diyemem" ifadelerine yer verdi.

PARTİSİNDEKİ İSİMLERİ TAKİP EDİYOR

Ordu’nun takip ettiği isimler arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Milletvekilleri Oktay Vural, Sinan Oğan, Semih Yalçın, Meral Akşener, Mehmet Şandır yer alırken, Ordu’nun takipçilerinin sayısı ise şimdilik 17.

TWEET SAVAŞLARI YAŞANACAK MI?

Son dönemde yapılan açıklamalarla sık sık karşı karşıya gelen Ertem ve Ordu’nun bundan sonra sosyal medyadaki söylemleri ise merak konusu…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.