Mustafa Ordu'dan tavla turnuvası

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu'dan ilginç bir etkinlik. Ordu, Ramazan ayı içerisinde iftar sonrasında tavla turnuvası düzenleyecek. Ordu, tavla turnuvasının duyurusunu da Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel ile tavla oynayarak yaptı!

Mustafa Ordu'dan tavla turnuvası
16 Temmuz 2012 Pazartesi 13:25

Çerkezköy MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Ramazan Ayı'nda Ak Partililer'i rahat bırakacak gibi! Sık sık eleştirileriyle özellikle Çerkezköy Belediyesi'ni zor duruma sokan Mustafa Ordu, bu yıl Ramazan ayında ilginç bir etkinliğe imza atacak. Başkan Ordu, Ramazan ayına özel 'Tavla Turnuvası' düzenleyecek. Başkan Ordu, tavla turnuvasının duyurusunuda yine bir tavla oyunuyla yaptı.
TAVLA TURNUVALARININ KURALLARI GEÇERLİ OLACAK
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Ramazan Ayı'nda tavla turnuvası düzenleyeceğini açıkladı. Adres Cafe'de düzenlenecek tavla turnuvasıyla ilgili olarak bilgi veren Başkan Mustafa Ordu, "En az 11 en fazla 50 kişinin katılacağı bir tavla turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvaya katılmak isteyenler bana müracaat edebilir. Turnuva Ramazan ayında iftardan sonra yapılacak. Turnuvanın kuralları tavla turnuvalarında uygulanan kurallar olacak. Bu kurallar turnuva öncesi katılımcılara tebliğ edilecek" dedi.
ALTIN HEDİYESİ VAR
Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel ile birlikte Adres Cafe'de tavla oynayarak düzenleyeceği turnuvanın duyurusunu yapan Başkan Mustafa Ordu, birinciye de altın hediye edileceğini açıkladı. Gruplar halinde başlayacak turnuvada başarılı olan oyuncular daha sonra çeyrek final, yarı final ve final maçları yapacak. Turnuvada 5 sayı üzerinden karşılaşmalar yapılacağını belirten Ordu, "5 sayıyı alan oyunu kazanmış olacak" dedi. Mustafa Ordu, turnuvada cinsiyet ayrımı olmadığını  kadın, erkek bütün tavla severilerin katılabileceğini sözlerine ekledi.
DUYURU OYUNUNU KAYBETTİ
MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Belediye Başkanı Özkan Yücel'e oynadığı tavlayı kaybetti. 5'er sayıdan üç oyun yapan Ordu ve Yücel'in karşılaşmasında ilk oyunu Belediye Başkanı Yücel kazandı. İkinci oyuna hızlı giren ve Başkan Özkan Yücel'i mars eden Mustafa Ordu, son oyuna umutlu girdi. Ancak son oyunu Mustafa Ordu 3-2 kaybederek, tavladan 2-1 yenik ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslı gerger - 12 yıl önce
başkan pes doğrusu!mübarek ramazanda tavla turnuvası.şık olmadı......