Mustafa Yel Ak Parti MKYK’da

AK Parti Olağanüstü 2. kongresinde MKYK listesi belli oldu. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de MKYK listesine seçildi

Mustafa Yel Ak Parti MKYK’da
23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:05

ÖNCÜ KADRODA YER ALDI

AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi Ankara Arena’da gerçekleştirildi. Kongrenin yapıldığı Ankara Arena Spor Salonu'nu sabahın erken saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Salona partide genel başkanlık yapmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3. Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ile kongrenin ana teması olan "Kutlu Yürüyüşe Devam" ve "Durmadan 100 Yıla", "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" yazılı pankartlar asıldı. Kongreye Tekirdağ adına damgasını vuran Mustafa Yel oldu, Yel Ak Partinin 50 kişilik öncü kadrosunda yerini aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mustafa Yel “Partimizin gerçekleştirdiği 2. Olağanüstü Büyük Kongresi sonucunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi seçilmiş bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören başta Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım olmak üzere, tüm Parti Büyüklerimize, tüm Delegelerimize ve Teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim. Yüce Rabbim utandırmasın ve bu görevi hakkıyla ifa edip, Aziz Milletimiz için hayırlı kararlar almayı nasip etsin. “dedi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.