Muzaffer Kurt 1911 Çerkezköyspor'da

10 yıldır Çerkezköy Belediye Spor ve Çerkezköy Spor formalarını giyen kaleci Muzaffer Kurt kendisini 1911 Çerkezköyspor'a bağlayan imzayı attı

Muzaffer Kurt 1911 Çerkezköyspor'da
17 Temmuz 2014 Perşembe 07:55

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Bugüne kadar Bakırköyspor, Kartaltepe Spor, Emlak Bankası, Çerkezköy Profilo, Tepecik Spor, Çerkezköy Belediye Spor ve 2004 yılından bu yana Çerkezköy Belediye Spor ve Çerkezköy Sporda forma giyen tecrübeli file bekçisi 1911 Çerkezköy Spor ile anlaştı. Düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Murat Narçın, yöneticiler Engin Camcı, Sebahattin Çolakoğlu yer aldı.
"DOĞRU BİR SEÇİM YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"
Düzenlenen imza töreninde açıklama yapan 1911 Çerkezköy Spor Kulüp Başkanı Murat Narçın “ Özellikle Muzaffer kardeşimizi tercih etmemizin sebebi, yıllarca profesyönel liglerde futbol oynamış olması ve tecrübelerinden faydalanabilmek içindir. Aynı zamanda fizik ve kondisyonunun iyi olması ile birlikte kalemizi emin ellere emanet etmek istedik. Yıllardır Çerkezköy Sporda gösterdiği performansı biliyoruz. Muzaffer ile doğru bir seçim yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.
"BAZEN KALECİ BAZEN ANTRENÖRDÜM"
1911 Çerkezköy Spor ile anlaşmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Muzaffer Kurt “24 yıllık futbol hayatımın 10 yılını Çerkezköy’de geçirdim. Eski takımımda bazen kaleci olarak bazen ise antrenör olarak görev yaptım. Ama ben adını ne koyuyorsak o şekilde devam etmek istiyorum. Fizik ve kondisyonum el verdiği sürece 1911 Çerkezköy Spor’da oynamaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
"ÇERKEZKÖYSPOR'DAN KAVGALI AYRILMADIM"
İmza töreninde basın mensuplarının ‘ Çerkezköyspor’dan kavgalı mı ayrıldın’ cevap veren Muzaffer Kurt “Hiçbir problemim yoktu. Görev verilen maçlarda elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama bazı maçlarda oynatılmadım sanırım o maçlarda da kontenjana takıldım” şeklinde konuştu.
"HEP BERABER BAŞARIYA GÖTÜRECEĞİZ"
1911 Çerkezköyspor kulübü yöneticilerinden Engin Camcı, cüzi bir bütçe ile takımı oluşturduklarının altını çizerken “ Mütevazi futbolcular ile takım oluşturuyoruz. Mütevazi diyorum çünkü daha fazla paralara başka takımlardan teklif almalarına rağmen bizim daha düşük olan tekliflerimizi kabul ettiler. Bu sezon başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum, takımın kurulumunda da Çerkezköy esnafı bize çok destek oldu. Hatta Murat Başkanın ‘Çerkezköy’de Futbol’ adı altında düzenlediği toplantı da olumlu tepkiler aldık. 1911 Çerkezköy Spor’un hep beraber başarıya götüreceğiz” dedi. İmza töreninin ardından Muzaffer Kurt ve kulüp yöneticileri birlikte fotoğraf çekildiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.