Nalcı'nın siyasi parti ziyaretleri sürüyor

Tekirdağ MHP Milletvekili 1. sıra Adayı Kemalettin Nalcı'nın CHP ile başlayan siyasi parti ziyaretleri AK Parti ile devam etti.

Nalcı'nın siyasi parti ziyaretleri sürüyor
04 Temmuz 2007 Çarşamba 08:35

AK Parti'de oldukca sıcak bir şekilde karşılanan MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, seçimlerin fair-play çerçevesi içerisinde, dostane bir şekilde geçmesini diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı da, Türkiye'de özlenen siyasi tablonun bu olduğunu belirterek, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

MHP'NİN VEKİL ADAYI NALCI'YI AK PARTİLİLER SICAK KARŞILADI

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'yı AK Parti İlçe Başkanı Gökhan İnce, AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerin dostluk ve kardeşlik içerisinde ve fair-play ruhu içerisinde geçmesini temenni ederek, AK Parti'ye başarılar diledi.

MEMNUN OLDUK

MHP Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'nın AK Parti'ye yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten AKP İlçe Başkanı Gökhan İnce, "Kendisini AK Parti'de görmekten mutluluk duyduk, onur duyduk. 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimler başta ilçemiz olmak üzere tüm memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun. İlçemizden bir adayın TBMM'de ilçemizi temsil etmesi bizi memnun eder. İlçenin ve bölgenin sorunlarını takip eder. Kendisine ziyareti dolayısı ile teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

SEÇİMLER ÖNEMLİ

İlçe Başkanı Gökhan İnce'nin konuşmasının ardından konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, yapılacak olan seçimlerin iki yüzünün bulunduğunu belirterek, "Birincisi Çerkezköy, diğeri Türkiye için bu seçimler çok önemli. Birinci ayağı olan Çerkezköy için önemine gelince seçimlerin, Çerkezköy'den bir adayın ilk defa 1. sırada olması çok önemli. Çünkü daha önceki seçimlerde Çerkezköy dikkate alınmıyor ve sıralama yapılırken, diğer ilçelerin gölgesinde kalıyordu.

ÇERKEZKÖY DİKKATE ALINMALI

Çerkezköy gerek nüfus, gerekse de ekonomi bakımından bir Malkara'dan, bir Marmara Ereğlisi'nden çok büyük ama hep Tekirdağ'da siyasetin gölgesinde kalmış bir yer. Bu ilk defa kırıldı. İnşallah bundan sonraki seçimlerde de buna diğer partiler MHP'nin gösterdiği hassasiyeti gösterir ve sıralama yaparken 73 bin seçmeni olan Çerkezköy'ü dikkate alırlar" dedi.

ÖZLENEN TABLO BU

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'nın ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı ise MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı'nın ziyaretinden ötürü çok memnun olduğunu ve siyasette özlenen tablonun bu olduğunu belirterek, gerçekleştirilen nezaket ziyareti için teşekkürlerini sundu.

TEK BAŞINA İKTİDARLAR ÖNEMLİ

Her siyasi partinin ülkenin sorunlarına karşı çözüm üreterek, ülkeyi yönetmeye talip olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti'nin ülkeyi 4.5 yıldır yönettiğini ve birçok sorunu çözdüğünü belirterek, "AK Parti 4.5 yılda birçok başarının altına imza attı. Tek başına iktidar olmasının bu başarılarda büyük bir rolü vardı. Çünkü tek başına iktidarlar döneminde ülkede iyi hizmetler yapılıyor, gerçekleştiriliyor.

TEK BAŞINA İKTİDAR SEÇİN

Buradan tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, hangi partiyi iktidara getirirsenis getirin bir partiyi tek başına iktidar yapın. Ülkenin tek başına iktidarlara ihtiyacı var, istikrara ihtiyacı var. Öncelikle oy kullanırken, istikrardan yana oy kullanın" dedi.

Çerkezköy'den bir vekil çıkmasının önemli olduğunu fakat asıl önemli olanın iktidar partisinden bir vekilin çıkması olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, bunun içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Çerkezköy'ün adayının 4. sırada gösterilmesinin kendileri için bir problem teşkil edip etmediği ile ilgili bir soruya AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Tabiki biz de daha üst sıralarda yer bulmak isterdik fakat olmadı. Bundan dolayı bir küskünlüğümüz, dargınlığımız yok. Partimizi yeniden ve tek başına iktidara getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

AK Parti'nin laf değil iş ürettiğini ve sloganlar ile ülkeyi yönetmediğini belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, AK Parti iktidarında milli gelirin 5 bin dolara çıktığını, istikrarın yakalandığını belirterek, "Hedef milli geliri fert başına 10 bin dolara çıkarmak" dedi.

HEM AVANTAJ HEM DE DEZAVANTAJ!

Gazetemizin "1. sıra adayı olmanın avantajları ve dezavantajları neler?" sorusunu yanıtlayan MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı ise, "Birinci sıra adayı olduğunuz zaman tüm Tekirdağ'ı dolaşmak ve gezmek zorunda kalıyorsunuz. Herkese ulaşmanız için bu şart. Dolayısı ile çok yoruluyor ve yıpranıyorsunuz. Ama bunun yanında avantajları da çok tabiki. Herşeyden önce 1. sıra olmak çok büyük bir avantaj" dedi.

SİYASET BU ŞEKİLDE OLMALI

Seçimin kazanma sanatı olduğunu belirten MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı ve AK Parti Milletvekili Adayı Kemalettin Nalcı, seçim propagandası süresince siyaseti şahsileştirmeden ve kişiselleştirmeden yapacaklarını belirterek, "Türkiye'nin de özlediği tablo bu. Vatandaş kısır çekişmeleri, siyasetin kişiselleşmesini tasvip etmiyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.