Narçın: Her şeye rağmen teşekkür ederiz

1911 Çerkezköy Spor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Tekirdağ takımlarına yapılacak olan 25 bin TL’lik yardımı değerlendirdi. Yardımların biraz daha dengeli olmasını isteyen Narçın; “Her şeye rağmen teşekkür ederiz.” dedi

Narçın: Her şeye rağmen teşekkür ederiz
21 Temmuz 2015 Salı 17:36

 SÜPER AMATÖR LİG KULÜPLERİNE 25’ER BİN TL

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nda görüşülüp kabul edilen maddeye göre 2015 yılında Amatör Liglere katılan spor kulüpleri ile ferdi müsabakalara katılan spor kulüplerine Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığı'nın bütçesinden toplam 924.500 TL yardım yapılmasına karar verilmişti. Mecliste, toplamda 924 bin 500 TL’lik yardımdan Süper Amatör Lig’de boy gösterecek olan kulüplere 25’er bin TL verilmesi kararlaştırılırken; 1911 Çerkezköy Spor Kulüp Başkanı Murat Narçın, kendi paylarına düşen 25 bin TL’lik miktarı değerlendirdi.

 

“BİRAZ ORANTILI OLMASINI İSTERDİK”

 

Yapılan yardımlar ve yardımların dağılışı konusunda konuşan Narçın; “BAL’da mücadele edecek kulüplere miktar olarak fazla yardım yapılmış. Biz yapılacak olan yardımların biraz orantılı olmasını isterdik ama her şeye rağmen teşekkür ederiz. Sonuçta 25 bin, 25 bindir. Bu miktar işimize yaramayacak bir miktar değil.” ifadelerini kullandı.

 

“YARIMLAR 15 GÜN İÇERİSİNDE HESAPLARA AKTARILACAK”

 

Mecliste onaylanmasına rağmen yardım paralarının henüz hesaplarına geçmediğini belirten Narçın; “Federasyon başkanıyla kısa bir görüşmemiz oldu. Yardım paralarının tahminen 15 gün içerisinde hesaplara geçeceğini belirtti.” diye konuştu.

 

“400 – 500 BİN TL GİDERİMİZ OLACAK”

 

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek ortalama bir kulübün yıllık giderlerinin 150 bin TL civarında olduğunu belirten Narçın; “Lige iddialı bir şekilde başlamak isteyen takımlar için bu miktar pek de geçerli değil. Biz seneye de zirveye oynayacağımız için bizim yıllık giderimiz 400 – 500 bin TL arasında bir değer olacak. Kulübün gelirlerini arttırmak için sponsorluk çalışmalarımıza da çok yakın bir zamanda başlayacağız.” dedi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.