Narin Park'ın temeli atıldı

İçerisinde yüzme havuzlarından atlı spor tesislerine, tiyatro sahnelerine varana kadar bir çok sosyal donatının bulunduğu 3.000 konutluk Narin Park'ın temeli gerçekleştirilen bir tören ile atıldı. Sade bir tören ile gerçekleştirilen temel atma törenine Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ç.T.S.O. eski Yönetim Kurulu Başkanı ve işadamı Ömer Kılınç, İşadamı Halit Narin ile çok sayıda davetli katıldı.

Narin Park'ın temeli atıldı

HİÇ HEVESLENMEYİN, 130'A KADAR YAŞIYACAĞIM!

Çerkezköy'de yeni bir yaşamın kapılarını aralayan; 3.000 konutluk dev projesiyle benzerlerinden ayrılan Narin Park'ın içerisinde yer alan Erguvan Mahallesi'nin temeli atıldı.

Alışveriş merkezlerinden sinema solanlarına, spor alanlarından açık/kapalı yüzme havuzlarına kadar bir çok sosyal yaşam ünitesini içinde barındıran Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Mahallesi, Çerkezköy'e yeni bir çehre kazandıracak.

Pınarça Yolu üzeri, Halit Narin Meslek Lisesi karşısında gerçekleştirilen temel atma töreninde, eğlenceli kişiliği ile bilinen Halit Narin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in dilayogları ve espirileri törene damga vurdu.

Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan işadamı Halit Narin, "Yıllardır Çerkezköy'de yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonrada, önümüzde bir 30 sene daha var ve bu süre içerisinde de yatırım yapmaya devam edeceğiz. Şimdi diyeceksiniz ki, yahu yaş kaç olmuş daha ne 30 senesi diyeceksiniz! Ama hiç heveslenmeyin, daha gitmeyi düşünmüyorum, daha 30 yıl kadar buralardayım. Hiç boşa beklemeyin!

Bazen bana 'Maşaallah yaş bayağı ilerlemiş' diyorlar. Ben de onlara 'Siz benden önce yaşlanacaksınız, insan hissettiği yaşta, enerjisinin verdiği yaştadır' diyorum. O yüzden burada bulunan tüm genç hanım ve beyefendilerin yüzlerini yaşlı olarak görüyorum! 130'a kadar falan yaşamayı planlıyorum.

Bu güzel ve mübarek günde temel törenimizin hayırlı olmasını diliyorum ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu proje ile Çerkezköy'e çok şey katacağımızı, Çerkezköy'ü yeniden yapılandıracağımızı inanıyorum" dedi.

BİZE NE!

İşadamı Halit Narin'in konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem bir konuşma yaptı.

Projenin çok büyük ve önemli bir atılım olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem "Öncelikle sevgili Halit ağabey, sizin kaç yaşınıza kadar yaşayıp yaşamayacağınız bizi pek ilgilendirmiyor, çünkü bize hiç birşey kalmayacak! Kalacak olsaydı o zaman ilgilendirirdi ve 'Eyvah yandık' derdik. Bunu çocuklarınız ve mirasçılarınız düşünecek artık. Tabi bu işin esprisi! Allah sağlık sıhhat versin, sizin bizdeki yeri apayrıdır.

Ancak şöyle de bir gerçek varki, insanın kaç yaşına kadar yaşadığı çok fazla önemli değil, önemli olan öldükten sonra da isminin yaşaması. Nasıl ki bazı büyüklerimizin isimleri kendileri öldükten yıllar, hatta asırlar sonra bile yaşayabiliyorsa önemli olan bu şekilde yaşanmasıdır. İşadamımız Halit Narin bu Çerkezköy'ün önemini daha yıllar önceden görmüş, Çerkezköy'ün konumunu fark etmiş ve Çerkezköy'e ilk fabrikayı getirerek ilk sanayicimiz oldu. Şimdi de yine geleceği görmüş olacak ki bu mübarek günde büyük ve önemli bir projenin temelini atma töreninde burada toplandık. Ben projeden çok umutluyum, Çerkezköy'e katacaklarından çok eminim. Halit Ağabey için zaten hayırlı, Çerkezköy içinde hayırlı olsun" şeklinde espirili bir dille dilek ve temennilerde bulundu.

TEMELİ BİRLİKTE ATTILAR

Çerkezköy Kaymakam'ı A. Akın Varıcıer'de Çerkezköy'ün büyük bir hızla göç almaya ve aynı hızla da ihtiyaçlarının arttığını belirterek, projenin gelişim için gerekli olduğunu belirtti. Bu projenin ilçemize çok şey katacağını belirten Çerkezköy Kaymakam'ı A. Akın Varıcıer projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından ise Çerkezköy Kaykamam'ı A. Akın Varıcıer, İşadamı Halit Narin, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve İşadamı Halit Narin'in oğlu Martı G.Y.O. Genel Müdürü Emre Narin, projenin ilk etabı olan Erguvan Mahallesi'nin temelini hep birlikte attılar.

36.000 metrekarelik geniş bir alan üzerine inşaa edilecek olan Narin Park'ın ilk etabı konumundaki Erguvan Mahallesi'nin konutları 2009 yılında teslim edilecek. Projenin tamamının ise 2015 yılında bitirilmesi planlanılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.