Ne seninle ne sensiz sahnelendi

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, kapsamında düzenlenen Ne Seninle Ne Sensiz adlı tiyatro gösterimi büyük bir katılımla gerçekleşti. İki perdeden oluşan komedi türündeki tiyatro oyununu vatandaşlar oyun sonunda ayakta alkışladılar

Ne seninle ne sensiz sahnelendi
21 Ekim 2016 Cuma 14:39

Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen Ne Seninle Ne Sensiz isimli tiyatro oyununa Çerkezköylü vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Saat 20:00’da başlayan ve iki perdeden oluşan oyun için vatandaşlar salonu doldurdu. Hilal Çelenk'in yazdığı, Savaş Özdural'ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı “Ne Seninle Ne Sensiz" isimli tiyatro oyunda evliliğin önemi ve devam ettirmek için çiftlerin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiği vurgulandı. Tiyatro da hayatın müşterek olduğu ve evliliğin kolay yürütülmediğini absürd bir şekilde sahneye yansıtıldı. Oyun sonunda salonu dolduran vatandaşlar dakikalarca oyuncuları ayakta alkışlarken Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da akla kara tiyatro ekibini Çerkezköy’le buluşturduğu için teşekkür ettiler. 

BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Oyun sonunda böylesine güzel bir oyunu Çerkezköy’de sahneleyen akla kara tiyatro ekibine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Binali Etyemez “Bu gece bize keyif dolu anlar yaşattınız. Sizlere çok teşekkür ederken, en kısa zamanda yine Çerkezköy’e bekliyoruz” ifadelerini kullanarak oyunculara çiçek takdim etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.