Necmettin Çınar bir günlüğüne Başkan vekili oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın özel işleri sebebiyle acil olarak dün Ankara’ya gitmesi sebebiyle Başkanlık koltuğuna oturan Meclis üyesi Necmettin Çınar ilk kez Başkan vekilliği görevini yerine getirmiş oldu.

Necmettin Çınar bir günlüğüne Başkan vekili oldu
25 Temmuz 2014 Cuma 07:11

BİR GÜNLÜĞÜNE ANKARA’YA GİTTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün Ankara’ya gitti. Alınan bilgilere göre özel işleri sebebiyle Ankara’ya gittiği öğrenilen Vahap Akay’dan boşalan Başkanlık koltuğuna, Cumhuriyet Halk partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Necmettin Çınar vekaleten oturdu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bugün itibariyle görevinin başına döneceğini söyleyen Başkan Vekili Necmettin Çınar, “Bir günlüğüne Başkanlığı görevine vekaleten ben bakacağım. Belediyemizin çalışmaları da bir günlük süre zarfında da olsa kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.