Nejat Uygur yaşarken onure edildi

Kapaklı Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. 9 gündem maddesinin yer aldığı Meclis toplantısında yeni açılan bir sokağa usta komedyen Nejat Uygur'un ismi verilirken, bu tür değerli sanatçıların yaşarken onure edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Nejat Uygur yaşarken onure edildi

Kapaklı Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

İLK OLARAK 2007 YILI FAALİYET RAPORU İZLETTİRİLDİ

Meclis toplantısı öncesinde Kapaklı Belediyesi tarafından 2007 yılında yapılan çalışmaların slayt gösterisi izlettirildi.

2007 yılında yapılan çalışmaları ekip olarak yapıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2008 yılında da çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.

ATIK SU ARITMA TESİSİ İÇİN BİRLİĞE KATILINACAK

Kapaklı Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı açılış ve yoklamanın ardından yapılan saygı duruşu ile başladı. Gündemin 3. maddesini oluşturan 1394 ada 19 nolu parsel, 1227 ada 13 nolu parseldeki Belediye hisselerinin hisse ortaklarına satılması konusu görüşüldü. Bu madde oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. maddesinde ise Atıksu Arıtma Tesisi veya Kolektör Hattı yapılmasına yönelik kurulacak birliğe katılma konusu görüşüldü. Yapılan müzakereler sonucunda Atıksu Arıtma Tesisi ve/veya Kolektör Hattı yapılmasına yönelik Çerkezköy Belediyesi, Kapaklı Belediyesi, Karaağaç Belediyesi, Kızılpınar Belediyesi ve Veliköy Belediyesi tarafından kurulacak Birliğe oy birliği ile katılma kararı alındı.

NEJAT UYGUR SOKAK OLDU

Gündemin 5. maddesini oluşturan Kapaklı Belediyesi norm kadrosunda boş kadro değişikliğinin yapılması konusu görüşüldü. Yapılan müzakereler sonucunda Kapaklı Belediyesi bünyesinde kadrolarda değişiklik yapılabilmesine oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 6. maddesinde ise Meclise gelen dilekçeler görüşüldü. Dilekçeler arasında gelen yeni oluşturulan sokaklara isim verilmesi konulu dilekçeye göre Bahçelievler Mahallesi'nde oluşturulan 4 sokağa isim verildi. Tekir sokak, Turan Çeken Sokak ve Bilal Yılmaz Sokak isimlerinin yanı sıra, bir sokağa da Güray Mandalı'nın teklifi üzerine Nejat Uygur ismi verildi.

Gündemin 7. maddesini oluşturan imar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi, ile 8. maddeyi oluşturan imar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi maddeliri imar komisyonuna havale edilirken, Kapaklı Belediyesi 2008 yılı Şubat ayı meclis toplantısı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.