Nihayet ihaleye çıkıyor

Cumhuriyet Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’ni özellikle de okullar bölgesi olarak bilinin bölgeyi merkeze bağlıyan, günde binlerce yayanın kullandığı Atatürk Viyadüğü yaya geçiş yolunun yeniden yapılması için ihaleye çıkılıyor.

Nihayet ihaleye çıkıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Mart 2021 Perşembe 12:09

Yapıldığı dönemde hatalı uygulama sonucunda oldukça kullanışsız yapılan yaya geçidi, aynı zamanda tehlikede arz ettiği için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından daha güvenli hale getirilmişti. Bu çalışma yapılırken eklenen bariyerler yaya geçidini iyice daraltmıştı.
Artan kullanım talebi,  iki yayanın yan yana geçmesini zorlaştıran düzenleme,  engelli vatandaşların kullanımınıda zorlaştıran etkenler de göz önüne alınarak yeni bir proje oluşturuldu. Oluşturulan projenin onayının ardından ihale süreci için start verildi ve nihayet bu günlerde Atatürk Viyadüğü’nün yaya yolunun  ihaleye çıkması bekleniyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 3 yıl önce
YERİNDE Bİ KARAR HAYİRLİSI OLSUN