Nisan ayı kültür sanat programı açıklandı

Kapaklı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kültür sanat etkinliklerinin Nisan ayı programı belli oldu. Ramazan ayına özel ilahi dinletisi, semazen gösterisi ve müzikal tiyatronun yanı sıra çocuk ve yetişkin filmleri de ay içerisinde vatandaşlarla buluşturulacak.

Nisan ayı kültür sanat programı açıklandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Nisan 2022 Cumartesi 10:14

Kapaklı Belediyesi Nisan ayı kültür sanat etkinlik takvimi belli oldu. Mübarek Ramazan ayına özel etkinlikleri de içeren etkinlikler 4 Nisan Pazartesi saat 21.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde ünlü şarkıcı Leonida Timuş’un seslendireceği Dünya İlahileri Dinletisi ile başlayacak.

ÇOCUK FİLMLERİ GÖSTERİLECEK

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bu ayda da kültür sanat faaliyetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi 11 Nisan Pazartesi,  Köstebekgiller Gölge’nin Tılsımı 12 Nisan Salı,  Bizim Köyün Şarkısı adlı çocuk filmi ise 13 Nisan Perşembe günü yavrularımız için gösterilecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterilecek filmler 14.00’da başlayacak. Yine çocuklarımız için 14-15 Nisan tarihlerinde 14.00 ile 17.00 saatleri arasında “Makrome Workshop” etkinliği düzenlenecek.

TİYATRO VE FİLM ETKİNLİKLERİ

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında 15 Nisan Cuma saat 21.30’da Aşk-ı Hak Yunus Emre Müzikali Kapaklılarda buluşacak. 17 Nisan Pazar günü saat 16.00’da da Yunus Emre Aşkın Sesi filmi gösterilecek.

İFTAR SONRALARI SEMAZEN GÖSTERİLERİ OLACAK

Semazen gösterisi ve ilahi dinletileri 13 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde, 24 Nisan Pazar günü Karaağaç Şehit Kadir Dadaş Parkı’nda, 28 Nisan Perşembe günü eski belediye meydanında ve 30 Nisan Cumartesi günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek gönül sofralarında buluşturan iftar programlarının ardından sahnelenecek.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilçemizde coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak. Yüz boyama, maskotlar, atölye çalışmaları ve birbirinden renkli eğlencelerin yer alacağı 23 Nisan Çocuk Şenliği, 23 Nisan Cumartesi günü 13.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“ETKİNLİKLERDE BULUŞMAYI TEMENNİ EDİYORUM”

Kültür sanat etkinlikleri 24 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Kırımlı filminin gösterilmesiyle sona erecek. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Mübarek Ramazan ayını ihya edeceğimiz bu ay içerisinde ilahi dinletisi, semazen gösterisi ve müzikal tiyatronun da yer aldığı birçok etkinliği vatandaşlarımızla buluşturacağız. Atatürk Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz etkinliklerde buluşmayı temenni ediyor; tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.