Nisan oturumları tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, ilk Meclis toplantısında Komisyonlara gönderilen konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi

Nisan oturumları tamamlandı
09 Nisan 2018 Pazartesi 10:25

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Açılış ve yoklama ile başlayan Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda ilk olarak bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Çerkezköy Belediyesi sınırları içerisindeki muhtelif parsellerde bulunan 4 adet Belediye hissesinin satışı görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Ardından gündemin 2. maddesinde yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 5-6 Mayıs tarihleri arasında Çerkezköy’de düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi 7. Satranç Turnuvası’na katılacak hakemlerin ücretlerinin ve derece yapacak sporculara verilecek ödüllerin Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Polonya’da yapılacak olan Avrupa Okullar Arası Satranç Turnuvası’na katılacak olan sporcular ile antrenörün (10 bin TL) ve Yunanistan’da yapılacak olan Karate Şampiyonası’na katılacak olan antrenör ve sporcuların ulaşım ve konaklama masraflarının (2 bin 500 TL)  karşılanması talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
ÇÖPLÜK ALANI ISLAH EDİLECEK
Gündemin diğer bir maddesi İstasyon Mahallesi’nde yer alan 77 ada 16 parsel ve 94 ada 55 nolu parsellerin (Eski çöp döküm sahası) ıslahının yapılabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 25 yıllığına tahsisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, Fevzipaşa Mahallesi 1450 ada 1 parselde bulunan trafo ve park alanının Kentpark Projesi’ne dahil edilmek üzere 25 yıllığına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ücretsiz tahsisi de İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
TOPLANTI SONA ERDİ
Gündeme son maddesi olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 359 ada 2 parselde okul yapılabilmesi için rızai taksim talebi de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildikten Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.