Nisan ve Mayıs ayı su faturaları da zamlı kesildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ)'nin Temmuz ayı başlarında su fiyatlarına getirdiği zammın vatandaşlar üzerindeki olumsuz etkileri hala sürüyor. Kızılpınar Mahallesi sakinlerinden Şeref Daşkıran da su zamlarına isyan ederken "Üç ayda ortalama 90 lira gelen su faturalarım şimdi 340 lira geldi. Mayıs ve Haziran ayında aslında zamsız fiyatlar olmasına rağmen zamlı fiyatlar üzerinden faturalarım kesildi. Yetkililerden bunun düzeltilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu

Nisan ve Mayıs ayı su faturaları da zamlı kesildi
23 Ağustos 2014 Cumartesi 08:11

 
NİSAN AYINDAN BU YANA ÖLÇÜLMÜYOR
Kızılpınar Mahallesi sakinlerinden Şeref Daşkıran Nisan ayından bu yana kendisine su faturası kesilmediği ve bu ay birikimli olarak faturanın kesildiğini dile getirirken "Kızılpınar Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Su sayaçlarımız Nisan ayından bu yana ölçülmüyor. O günden bu güne birikerek gelen faturalar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan zamlı fiyatlar üzerinden kesilmiştir. Böyle olunca fatura bedellerimiz yüksek çıkmıştır" dedi.
NEDEN ZAMLI FİYATLAR ÜZERİNDEN KESİLDİ?
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ)'nin bir buçuk ay önce su fiyatlarına getirdiği zammın Nisan ve Mayıs ayı faturalarına neden yansıtıldığı ve bu konudan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Kızılpınar Mahallesi sakinlerinden Şeref Daşkıran "Üç ayda ortalama 90 lira gelen su faturalarım şimdi 340 lira geldi. Mayıs ve Haziran ayında aslında zamsız fiyatlar olmasına rağmen zamlı fiyatlar üzerinden faturalarım kesildi. Bu da fatura tutarlarını arttırdı" ifadelerini kullandı.
DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ
Kızılpınar Mahallesi sakinleri olarak bu durumdan rahatsız olduklarını ve yetkililerin bu konuda bir şeyler yapmasını istediklerini söyleyen Şeref Daşkıran "Halk gelen faturalardan dolayı isyan ediyor. Kesinlikle bunu kabul etmiyorlar. Bu durumun acilen düzeltilmesini istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorum - 10 yıl önce
bunlar fatura filan düzeltmez bu chp kazığı