NKÜ'de bayanlar harekete geçti!

Namık Kemal Üniversitesi mensuplarının eşleri ve bayanlarının sosyal etkinlik ve dayanışma girişimleri çerçevesinde Tekirdağ'da Akademik Kafeterya’da çay sohbeti toplantısı düzenlendi

NKÜ'de bayanlar harekete geçti!
12 Temmuz 2011 Salı 00:00

Toplantıya Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in eşi Zehra Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın eşi Şükran Soysal, Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aslı Korkut, üniversitede yönetici olarak görev yapan öğretim elemanlarının eşleri ve bu girişime destek olan üniversite çalışanları katıldı.
Sosyal etkinlik ve dayanışma girişimleri çerçevesinde düzenlenen toplantıda, üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla ne gibi etkinliklerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 
Sosyal etkinlik ve dayanışma toplantısını organize eden Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Anabilim Başkanı Prof. Dr. Aslı Korkut, bu ilk toplantıda katılımcıların birimlerinin temsilcilerinden oluşan bir içerik de düzenlendiğini ve daha sonra bu birim temsilcilerinin kendi birimlerinde diğer gönüllü katılımcılarıyla bu girişimin genişleyerek devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.