Nostalji cafe açıldı

Çerkezköy’de Ramazan Ayı’nda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta farklı bir konsepte halkın karşısına çıkan ve oldukçada büyük beğeni toplayan Tarihi Nostalji Sokağı cafe  Cumartesi günü  düzenlenen törenle resmen açıldı.

Nostalji cafe açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:14

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ
Gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Közde Kahve ile herkesin dikkatini çeken ve farklı tasarımlarıyla ön plana çıkan tarihi nostalji sokağı dualarla açıldı. Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Sanayi kenti ilçemizin böyle güzel bir mekana kavuşmasından bizlerde mutluluk duyduk. Bu gibi mekanlar bir kentin sosyal yaşamına zenginlik katan işletmelerdir ve bu tür farkı konsepte daha farkı mekanlarla halkımızın sosyal yaşamına da renk katacaktır. Bu güzel mekanın ilçemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyor, işyeri sahibi Savaş Hacıoğlu kardeşimize de hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.   
“TÜM TRAKYA’YA HİTAP EDECEĞİZ”
İşletme hakkında bilgi veren Tarihi Nostalji Sokağı Cafe sahibi Savaş Hacıoğlu, “Biz sadece Çerkezköy’e değil tüm Trakya’ya hitap etmek istiyoruz. Artık Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımız farklı mekan aramak için Çorlu’ya Silivri’ye gitmesin diye böyle bir işletme açma gereği duyduk. Artık Çerkezköy değil, diğer ilçelerdeki vatandaşlar buraya gelecek. Tüm Trakya’ya hitap edeceğiz. Ramazan ayında faaliyete geçirdiğimiz işyerimizin bu gün resmi açılışını yapmış olduk. Bölgede bir eşi daha olmayan işyerimize ilginin giderek arttığını ve yakın ilçelerden de geldiğini görmek bizleri oldukça mutlu etmektedir. Müşteri memnuniyeti bizim için ön planda da ve buraya gelen herkesin iyi ve keyifli zaman geçirmesini görmekte bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.
“SON DERECE MUTLUYUM”
Savaş Hacıoğlu, cafede 12 çeşit pastanın yanı sıra, kumda kahve, nargile, kahvaltı çeşitleri ile sıcak soğuk içecek çeşitliliğinin bulunduğunu belirterek, “Bu benim çocukluk hayalimdi. Tasarım konusunu halledince yavaş yavaş çalışmalarımıza başladık. Belediye başkanımız da bize çok yardımcı oldu. Belediye başkanımıza da çok teşekkür ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Zengin menü çeşitlerimizle Çerkezköy halkının hizmetindeyiz. Hayalimi gerçekleştirmiş olmaktan da son derece mutluyum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.