Nüfus'ta memur kalmadı

Nüfus Müdürlüğü'nde üç memurun birden tanık olarak mahkemeye çağrılması nedeniyle, Çorlu Nüfus Müdürlüğü'nden bir günlüğüne memur getirtildi. Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'in de oturduğu memur koltuğunda, işler oldukça yoğundu

Nüfus'ta memur kalmadı
08 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy Nüfus Müdürlüğü'nde üç memurun birden mahkemeye tanık olarak çağrılması, uzun kuyruklar oluşturdu. Tek memura kalan işlerin devamı için Nüfus Müdürü Gülhan Yelek memur koltuğuna otururken iki memur da Çorlu Nüfus Müdürlüğü'nden çağrıldı.KUYRUK OLUŞTUÇerkezköy Nüfus Müdürlüğü'nde yoğun göç nedeniyle hayli fazla olan işler bir günlüğüne tavan yaptı. Üç memurun birden çalışmadığı günün imdadına Çorlu'dan getirtilen memurlar yetişti. Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'in de memur gibi çalıştığı günde, Kaymakamlık görevlisi de çalıştı. Sabah saatlerinde memur yetersizliğinden Nüfus Müdürlüğü'nde uzayan kuyruk, daha sonra kontrol altına alındı. MAHKEMEYE TANIK GİTTİLERNüfus Müdürü Gülhan Yelek'in söylememek için "Yıllık izine ayrıldılar" dediği memurlar Abdullah Adıbelli, Derya Pehlivan ve Haydar Balay, geçtiğimiz aylarda bir çete operasyonuyla tutuklanan Nüfus Memuru Korkmaz G.'nin Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasına tanık olarak gittikleri öğrenildi. Duruşma için üç memur birden tanık olarak mahkemeye çağrılınca, Nüfus Müdürlüğü'nde işler durma noktasına geldi. Hemen tedbir alan Nüfus Müdürlüğü Çorlu Nüfus Müdürlüğü'nden yardım istedi. Çorlu'dan iki memur Çerkezköy'e gönderilirken, Nüfus Müdürü Gülhan Yelek'de memurların koltuğuna oturarak vatandaşların işlemlerini gerçekleştirdi. Ayrıca Kaymakamlık görevlisi Yavuz Çiftçi'de gelen vatandaşlara nüfus kayıt örneği çıkartarak, Nüfus Müdürlüğü'ne yardımcı oldu. Dört memuru bulunan Çerkezköy Nüfus Müdürlüğü'nde üç memurun birden mahkemeye gitmesiyle tek memur görev yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.