Nurullah Narin Güle Oynaya

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında yapılan turnuvalar kapsamında düzenlenen okullararası voleybol turnuvasında Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı rakibine oranla çok üstün bir oyun sergileyen Nurullah Narin Ortaokulu mücadeleyi 3-0 kazandı

Nurullah Narin Güle Oynaya
23 Ocak 2015 Cuma 18:09

 ÇERKEZKÖY KAPALI SPOR SALONUNDA KARŞILAŞTILAR

 

Tekirdağ Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullar arası voleybol turnuvası kapsamında Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu, Çarşamba günü saat 13.00’da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

 

EN BÜYÜK FARK İLK SETTE GELDİ

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve maçın tamamında rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Nurullah Narin Ortaokulu maçtaki en büyük farkı bu sette yakaladı. Rakibine sadece 6 sayı veren Nurullah Narin Ortaokulu ilk seti 19 sayı farkla 25-6 önde tamamladı.

 

İKİNCİ SETİN KAZANANI DA NURULLAH NARİN

 

İkinci sete de hızlı bir giriş yapan Nurullah Narin Ortaokulu kız öğrencileri bu sette savunmada daha fazla açık verip kendi alanlarında 11 sayı gördüler ve bu setten de 14 sayı farkla 25-11 galip ayrıldılar.

 

RAHAT BİR GALİBİYET ALDILAR

 

Karşılaşmanın son setine gelene kadar ağırlığını tamamen hissettirmiş olan Nurullah Narin Ortaokulu yine çok üstün oynadığı üçüncü setten de 17 sayı farkla 25-8 galip ayrıldı ve maçı set kaybetmeden 3-0 kazanan taraf oldu.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.