Nurullah Narin'e Belediye el attı

Kısa bir süre önce yapılan ek bina ile birlikte ikili eğitimden tekli eğitime geçen Nurullah Narin İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesi Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılıyor. Ayrıca okulun tüm sınıfları da Okul Aile Birliği tarafından badana ve boya yaptırılıyor.

Nurullah Narin'e Belediye el attı

OKUL BAHÇESİ GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Okulun bahçe duvarlarından basketbol sahasına kadar birçok alanda okul bahçesinde çalışma yapan Çerkezköy Belediyesi, 2. dönemin başlamadan çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Bahçe duvarlarının yanı sıra bahçe içerisinde kaldırımları ve yolları yapan Çerkezköy Belediyesi ayrıca tüm bahçeyi parke taş veya beton ile kaplayarak öğrencilerin ayağını çamurdan kurtaracak.

BASKETBOL SAHASI YENİLENİYOR

Okul bahçesinde bulunan basketbol sahası tekrardan yenilenecek ve yeni potalar ile daha güzel bir görünüme kavuşturularak öğrencilerin basketbol oynamaları sağlanacak.

BÜTÜN SINIFLARDA BADANA VE BOYA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi'nin okul bahçesindeki çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra okul içerisinde de yarı yıl tatili çalışma ile geçirilecek. Okul Aile Birliği imkanları dahilinde ile okulun tüm sınıflarında badana ve boya çalışmaları yaptırıyor.

2008-2009 SEZONUNA HİÇ BİR SORUNUMUZ OLMADAN GİRECEĞİZ

Hem Çerkezköy Belediyesi'ne hem de Okul Aile Birliği Üyelerine çalışmalardan dolayı teşekkür eden Nurullah Narin İlköğretim Okulu Müdürü Halit Ercan, "Okulumuzun çevre düzenlemesini Çerkezköy Belediyesi yapıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından okulumuz daha güzel bir görünüme kavuşacak.

Şuanda hem okulumuzun duvaraları örülüyor, hem de çamur olan bölgeler parke taş ve beton ile kaplanıyor. Böylelikle 2. dönemde öğrencilerimiz çamurdan kurtulmuş olacak. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi iki adet basketbol potası koyarak, basketbol sahasınıda yeniliyor.

Okul içerisinde de Okul Aile Birliği Üyeleri tarafından sınıf badanaları ve boyaları yaptırılıyor. Okul Aile Birliği Üyeleri bütün sınıfları yeniden boyatacak fakat, 2. dönem başlayana kadar yetişen sınıflar boyanıp badanası yapılacak. Yetişmeyenler ise yaz tatilinde yapılacak. İnşallah 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı'na Nurullah Narin İlköğretim Okulu olarak hiç bir sorunumuz olmadan gireceğiz. Yapılan çalışmalardan dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e ve Okul Aile Birliğine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turgut demirci - 10 yıl önce
belediyemizi canı gönülden kutlarım