O eski halinden eser yok şimdi

Çerkezköy kamuoyunun yakından tanıdığı Koko lakaplı Bayram Tellal önceki gün yeni imajı ile Çerkezköy Belediyesi’ni ziyaret ederken, Dellal’ın yeni imajı görenleri şaşırttı

O eski halinden eser yok şimdi
18 Ağustos 2014 Pazartesi 08:24

Önceki gün yanında bir kız arkadaşı ile Çerkezköy Belediyesi’ne iş başvurusu için geldiğini belirten Bayram Dellal’ın bıyık bıraktığı, ceket, gömlek ve kravat giydiği görülürken, halk arasında Koko olarakha bilinen Bayram Dellal’in yeni imajını görenler, “O eski halinden eser yok şimdi” demekten kendilerini alamadılar.
CİDDİYE ALINMAMAKTAN YAKINDI
Koko’nun yeni imajı karşısında başta Belediye personeli olmak üzere herkes şaşkınlığını gizleyemezken, Belediye’ye yaptığı ziyaretin ardından Belediye önünde açıklamalarda bulunan Bayram Dellal, “Bıyık bıraktık, elbise giydik ama yine bizi ciddiye alan yok. İş için başvurdum beni oyalıyorlar” iddiasını ortaya atarken, yaklaşık 5 dakikalık nutuk atmanın ardından yanındaki kız arkadaşı ile Belediye önünden uzaklaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
b - 10 yıl önce
vay be kokonun bile kız arkadaşı var biz ise hala yalnızız
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
organizedeki fabrikaların yarısının kapısında eleman aranıyor ilanı var. belediyeye takım elbiseyle gidene kadar organizede iş bulursun.
Avatar
ayıpsın - 7 yıl önce
gerek yok ki osb ye hazır istiyor devlet kapısında is bekliyo bi ceket sakal bıyıkla devlet memurumu olacak