O kavşak yeniden düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl 'Buraya düzenleme şart' başlığı ile haber yaptığımız, Cengiz Topel Caddesi 15 Temmuz Şehitleri Camii önünde bulunan ve sık sık vatandaşlar tarafından trafik kazalarına neden olduğu için eleştirilen kavşakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, söz konusu kavşakta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenleme çalışması yapılacağını açıkladı

O kavşak yeniden düzenlenecek
22 Mart 2017 Çarşamba 17:27

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitleri Camii önünde bulunan kavşakta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugüne kadar bahse konu kavşağımızda birçok trafik kazası meydana geldi. Gerek bu kazaların önüne geçmek, gerekse kavşağımızı imar planlarına uygun hale getirmek amacıyla burada bir düzenleme çalışması yapmayı planlıyoruz” dedi.
KAVŞAK YENİDEN DÜZENLENECEK
Cengiz Topel Caddesi’ndeki kavşak düzenleme çalışmalarının Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalar kapsamında yeni oluşturulacak olan kavşağımızın çapı 28 metre olacak. Bununla birlikte yeni bağlantı yolları açılacak ve bu yollar mevcut yollarımıza bağlanarak, kaza riski minimuma indirilecek” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat - 7 yıl önce
sonuna kadar evettttt