Odalar Birliği Çerkezköy’de toplandı

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.  Şoförler Odası’nın yeni mekânını dolaşan ve hayırlı olmasını dileyen Kayın, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte aylık olağan toplantılarını da burada gerçekleştirdi

Odalar Birliği Çerkezköy’de toplandı
03 Haziran 2011 Cuma 00:00

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe de katıldılar. Oda Başkanları yemek sonrası Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın çalışmalarına katkı koyan Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanları için hazırlanan plaketleri takdim ettiler.
TEKİRDAĞ ODALAR BİRLİĞİ ÇERKEZKÖY’DE TOPLANDI
Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği aylık olağan toplantısını Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda gerçekleştirdi. Toplantıya Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Fatma Eras, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Sıtkı Eflani, Celalettin Özmen, İsmail Şen, Bülent Gönültaş ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş katıldı.
SORUNLARIMIZI GÖRÜŞECEĞİZ
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Yaşar Kuş, "Birlik Başkanımız Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni yerini ziyaret etmek ve her ay düzenli olarak yapılan toplantıyı ilçemizde gerçekleştirmek için aramızda bulunuyor. Çerkezköy’de geçtiğimiz dönem D4 Plakası Çalıştayı gerçekleştirdik. Bu çalıştaya katılan ve katkı sunan arkadaşlarımıza plaketlerini sunduk. Bugün yapacağımız toplantı ile de esnaf arkadaşlarımızın sorunları masaya yatırıp bunların çözümü noktasında neler yapabileceğimizi konuşacağız" dedi.
YEMEĞE AYHAN BAYHAN DA KATILDI
Şoförler Odası’nda yapılan toplantının ardından Çerkezköy Polis Evi'ne geçen Oda ve Kooperatif Başkanları öğle yemeğini burada yediler. Buradaki yemeğe Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi Murat Koçak ta katıldı.
Yemek organizasyonu sonrası kısa bir konuşmaya yapan Yaşar Kuş, "Bugün burada Oda ve Kooperatif Başkanlarımızın da katıldığı dayanışma yemeğinde biraraya geldik. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız D4 yetki belgesi çalıştayına destek sunan, geçen hafta gerçekleştirdiğimiz ve Marmara Bölgesi Şoförler Odası Başkanları’nın katıldığı toplantıya destek sunan arkadaşlarımı onore etmek için plaketler hazırladık ve bu plaketleri kendilerine takdim edeceğiz" dedi.
PLAKETLER VERİLDİ
Kuş’un konuşmasının ardından Taşıyıcılar Birlik Başkanları İlhami Yörük, Hasan Dükanlı, Şerif İkizler, Hacı Ali Rişvan, Fevzi Çoşkunöz, Hasan Yeşil, Talip Bakay, Sayim Adalı, Yılmaz Arat, Recep Karakaya, Erdoğan Başak, Hayrullah Ertekin ve Nevzat Başar’a Çerkezköy Şoförler Odası’na verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı plaketleri takdim edildi.
Plaket törenin ardından Oda Başkanları ve Kooperatif Başkanları günün anısına toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.