Odasında ölü bulundu

Tekirdağ’da sağlık meslek lisesi son sınıf öğrencisi, Deniz G. (18), kaldığı özel yurttaki odasında ölü bulundu

Odasında ölü bulundu
19 Şubat 2015 Perşembe 18:31

 HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

İddaya göre Tekirdağ Kadriye Nazif gölge mesleki ve teknik anadolu lisesi son sınıf öğrencisi Deniz G, dün gittiği sağlık ocağından mide ağrısı şikayeti ile bir günlük rapor aldı. Kaldığı özel Özhan erkek öğrenci yurduna gelerek istirahat etti. Edinilen bilgiye göre bugün sabah staj yaptığı Tekirdağ devlet hastanesine gitti. Burada bir süre görev yaptıktan sonra izin alarak ayrıldı. Deniz G. buradan kaldığı yurda dönüp odasına girdi. Öğlen saatlerinde ise kendisini kontrole gelen yurt çalışanı tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu.

BABASI AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yurt yetkilileri hemen 112 acili arayarak ambulans istediler. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Deniz G.’nin hayatını kaybettiğini belirlediler. Polis topladığı bilgiler ile soruşturma başlatırken, Deniz G.’nin acı haberi alarak söz konusu yurda gelen babası göz yaşları dökerek ayakta durmakta güçlük çekti. Öten yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur ve okuduğu okuldan öğretmenleri yurda gelerek bilgi aldı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Deniz G.’nin cansız bedeni Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin anlaşılması için ambulas ile İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.