ÖDP adayı Bayar, 5 yılı daha ziyan etmeyin

22 Temmuz'da yapılacak olan Genel Seçimlere hazırlanan Özgürlük ve Dayanışma Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Serpil Bayar, ÖDP'nin haklı taleplerini, ihtiyaçlarını dile getiren bütün insanların, emeklinin, çalışanın, işsizin, ev kadının, engellinin, öğrencinin, çiftçinin, esnafın, hastane kapılarında çile çeken yurttaşların sesi ve partisi olduğunu belirterek, "ÖDP'ye verilecek her oy geleceğimiz ve haklarımız için atılmış bir adımdır. 'Oyun ziyan olur' diyenlerin tuzağına düşmeyin, korkuya teslim olmayın. Beş yılı daha ziyan etmeyelim. Bu oyune gelin birlikte bozalım" dedi.

ÖDP adayı Bayar, 5 yılı daha ziyan etmeyin
11 Temmuz 2007 Çarşamba 08:31

ÖDP'nin seçim hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten ÖDP Milletvekili Adayı Serpil Bayar, seçim sürecinin krizden çıkış için bir umut olarak ortaya çıktığını aslında kendisinin bir kriz kaynağı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlk kez böyle bir durumla karşı karşıyayız. Seçim sürece krizden çıkış kaynağı olarak ortaya çıkmış durumda. Devletçi, statukocu bir egemen odak bütün gelişmeleri istediği gibi yönlendirmek için her türlü yola başvuruyor.

KRİZLER YARATILDI

Cumhurbaşkanlığı seçimi egemenler arası çatışmanın yükseldiği bir süreç olarak yaşandı. Önce laiklik elden gidiyor denilerek, bir kriz yaratıldı. Hükümet eliyle gerici kadrolaşma Cumhurbaşkanlığığı seçim sürecinde yapılan dayatmalar bir anda şeriat tehlikesi üzerinden yaratılan korkuya dönüştürüldü ve mitingler Çağlayan, Tandoğan, Samsun'da yapıldı.

İNSANCA YAŞAMAK İÇİN

Bizler paylaşmaya, dayanışmaya, eşitlik gibi insani değerlere sahip çıkarak devam ettiğimiz mücadelemiz emeğiyle geçinenler dar gelirlilerin, yoksulların, sessizlerin, kimsesizlerin, derdini anlatamayan ve paçası çamurlu insanların insanca yaşaması için mücadele ediyoruz. Geleceğimiz için, temiz bir çevre, parasız eğitim ve sağlık, yoksulluğun, açlığın, işsizliğin, örgütlenme önündeki engellerin olmadığı bir başka yaşam istiyoruz.

YURTTAŞLARIN SESİ VE PARTİSİYİZ

Bizler haklı taleplerini, ihtiyaçlarını dile getiren bütün insanların, emeklinin, çalışanın, işsizin, ev kadının, engellinin, öğrencinin, çiftçinin, esnafın, hastane kapılarında çile çeken yurttaşların sesi ve partisiyiz.

Ekmeğimizi ve hayallerimizi çalanlara dur demenin, geleceğimize sahip çıkmanın zamanı geldi. Gelin insanca düzeni ve geleceği birlikte kuralım.

DÜZEN PARTİLERİNE OY VERMEYİN

O halde bir birinin aynısı olan düzen partilerine oy vermeyelim. Bu oyunu boşa çıkaralım. ÖDP'ye verilecek her oy geleceğimiz ve haklarımız için atılmış bir adımdır. 'Oyun ziyan olur' diyenlerin tuzağına düşmeyin, korkuya teslim olmayın. Beş yılı daha ziyan etmeyelim. Bu oyune gelin birlikte bozalım.

YAŞAMA VE BARIŞA OY VERİN

Soyguncuya, darbeciye, ırkçıya, gericiye değil bir arada insanca yaşama ve barışa oy verelim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.