Ödüllü Atık Pil Yarışması başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletme (TAP) arasında protokol yapıldı. Bu kapsamda Kapaklı’da bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında ‘Okullar Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması’  başladı.

Ödüllü Atık Pil Yarışması başladı
29 Aralık 2017 Cuma 17:30

ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANACAK
Protokol kapsamında, bünyesinde tehlikeli maddeler (nikel, kurşun, civa, kadmiyum gibi) ihtiva eden atık pillerin düzenli şekilde toplanarak insan sağlığına ve çevreye zarar vermesinin önlenmesi planlanıyor. Ayrıca okullarda öğrenim gören öğrencilere bu proje ile çevre bilincinin aşılanması hedefleniyor.
EN ÇOK ATIK PİL TOPLAYAN İLK ÜÇ OKUL ÖDÜLLENDİRİLECEK
‘Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması’ 30 Nisan 2018 tarihinde sona erecek. Kapaklı’da bulunan okullar arasında yapılacak yarışmada en çok atık pil toplayan ilk üç okul ödüllendirilecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.