OFFİCE 2010 VE WİNDOWS 7 EĞİTİMİ

Microsoft ve Türk Telekom'un geçtiğimiz yıl yaptığı anlaşma ile 2010'un Ekim ayından beri yürüttüğü "Office 2010 Paketi" kampanyası hakkında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seminerle bilgi verildi. Kampanyanın daha önce bir kez uzatıldığını hatırlatan Microsoft yetkilileri bu ayın sonunda biteceğini kaydettiler.

OFFİCE 2010 VE WİNDOWS 7 EĞİTİMİ
25 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Microsoft ve Türk Telokom'un ortak kampanyası 'OFFİCE 2010 ve WİNDOWS 7 EĞİTİMİ'  Çerkezköy'de bilgisayar sistemi kullanan firmalara tanıtıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan tanıtım ilgi görmedi. Dört beş kişiye yapılan tanıtımda, Tekomünikasyon ve bilişimin iki devinin birlikte yürüttüğü çalışmayı anlatan Microsoft ve Türk Telekom yetkilileri, daha önce bir kez uzatılan "Office 2010 Paketi" kampanyasının bu ayın sonunda biteceğini söyledi.
KAMPANYA BU AYIN SONUNDA BİTECEK
Microsoft'dan Süleyman Özdemir, Serter Öztürk ve İlyas Akça'nın katıldığı 'OFFİCE 2010 ve WİNDOWS 7 EĞİTİMİ'nde Türk Telekom Kurumsal Satış Saha Sorumlusu Ferruh Taşçı eşlik etti. Yetkililer, ilk olarak kampanya hakkında bilgi verdi. Kampanyanın sunduğu fiyat avantajlarını anlatan yetkililer kampanya dahilindeki ürünler hakkında da bilgi verdi. Katılımın fazla olmaması nedeniyle soru cevap şeklinde geçen eğitimde 'Microsoft Office 2010 Türk Telekom Kampanyası'nda işte, evde veya okulda çalışmaların en işi şekilde oluşturulması için güçlü ve yeni araçlar sağlandığı belirtildi. Geçen yıl ekim ayında başlayan kampanyanın ocak ayında sona erdiğini ancak kullanıcılardan gelen talep üzerine bir kez uzatıldığı belirtildi. Bu uzatma sonunda kampanyanın Haziran 2010'un sonunda bittiği belirtildi.
ÜÇ TÜR PAKET VAR
Microsoft yetkilileri ürün paketleri hakkında bilgi verdi. Ürün paketleri arasında 1-Office ev ve öğrenci 2010.  2- Office ev ve iş 2010. 3- Office Professional 2010. Office Ev ve Öğrenci Paketi'nde ticari olmayan kullanım için aynı hanede 3 kullanıcının bulunabileceği belirtildi. Office Ev ve İş 2010 Paketi'nde ticari kullanım için 1 kullanıcı ve ana ve taşınabilir Pc bulunduğu kaydedilirken son paket Office Professional 2010  ise ticari kullanımlarda uygulandığı 1 kullanıcı ana ve taşınabilir Pc'den oluştuğu belirtildi.
CAZİP ÖDEME
Kampanyanın cazip ödeme şartlarını taşıdığını belirten Türk Telekom Saha Sorumlusu Ferruh Taşçı, "Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve dijital not alma uygulaması OneNote'un 2010 sürümlerini içeren bu yeni paket 1-25 PC'e sahip işletmeler için çok uygun fiyatla ideal OFFİCE deneyimini sunuyor. OFFİCE Ev ve İş 2010 teklif hazırlama, nakit akışını takip etme, mali analizler yapma, ürün katalogları ve müşteri sunumları hazırlama, müşterilerle toplu mesajlar gönderme onlarla güvenli e-posta iletişimi kurma gibi küçük işletmelerin ihtiyaç duyduğu tüm işlerin kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini sağlıyor" dedi.
Ürün fiyatlarının 36 ay taksitle aylık  8,99 TL,  24 ay taksitle aylık 12.49 TL olduğunu beliten Ferruh Taşçı, bu ücretlerin aylık telefon faturalarına yansıtıldığını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.