Öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ersan Coşkun, geçtiğimiz hafta Trabzon, Batman, Tunceli ve Bingöl’de yaşanan terör olaylarıyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı

Öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir
14 Ağustos 2017 Pazartesi 12:04

TERÖRE VERİLEN HER TAVİZ ŞEHADET VE GÖZYAŞI OLARAK GERİ DÖNMÜŞTÜR
Başkan Coşkun, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Türk milleti peş peşe gelen acı ve kara haberlerle sarsılmaktadır. Batman, Bingöl, Tunceli ve Trabzon Maçka’da güvenlik güçlerimize düzenlenen hain saldırı yüreklere ateş düşürmüştür. Trabzon’da yiğit kardeşimiz Eren Bülbül Çanakkale’deki on beşlileri bizlere tekrar hatırlatmış, 15 yaşında şehit düşmüştür. Milletimizi kedere ve hüzne boğan bu menfur terör eyleminden dolayı öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir. Teröre verilen her taviz şehadet ve gözyaşı olarak geri dönmüştür. Eren Bülbül, Astsubay Ferhat Gedik ve diğer Şehitlerimizin kanı Oslo’dan İmralı’ya kadar pazarlık yapan şeref ve namus yoksunlarının üzerine sıçramıştır. Farklı il ve ilçelerde sözde özerklik ilanlarının sabırları zorlaması şöyle dursun; Türkiye’nin devlet aklına, egemenlik haklarına, hükmü şahsiyetine alenen meydan okuyan bir süreç devrededir.
TÜRKİYE SAĞLIKLI VE İSTİKRALI GÜVENLİK ŞARTLARINA KAVUŞTURULMALIDIR
Yaşananlar kabus gibidir. Hiçbir merhamet duygusu taşımayan, insanlıktan en ufak nasibini almamış olan katiller Türk milletine ölüm yağdırmaktadır. Bölücülüğün sırtını sıvazlayıp PKK’nın açık veya örtülü propagandasını yapan sözde yazar, gazeteci, artist, siyasetçi, sermaye sahibi, akademisyen ve sivil toplum örgütü mensupları suçludur. İmralı canisini parlatıp, imajını yenileme densizliğine tevessül ederek Kürt kökenli kardeşlerimizin lideri yapmak için çırpınan köksüz ve kimliksizler suçludur. Devletin içine yuvalanmış, fakat milli menfaatlere aykırı hareket ederek PKK’nın silahlanmasını, provokasyonlarını korkakça ve kahredici bir pısırıkla izleyen çürümüşler suçludur. Türk’e kefe biçip milleti 36’ya ayırma küstahlığını siyaset zanneden teslimiyetçiler de işlenen suçlara, dökülen kanlara ortaktır. Türkiye sağlıklı ve istikralı güvenlik şartlarına kavuşturulmalıdır. Tehdit haddinden fazladır. Analar ağlamayacak tezinden ne mutlu şehit anaları aşamasına gelen, şehit tabutunun başında yüzü kızarmadan hamaset nutukları atanların günahı büyüktür. Türkiye elimizden kayıp gitmektedir. Terör ülkemizin her bölgesinde baş göstermiş, Türk vatandaşını hedef almış, varlığımızı ve birliğimizi sabote etmek için pusuya yatmıştır. Kaybedecek vakit yoktur. Çünkü başka bir Türkiye olmadığı gibi, sığınacağımız, gideceğimiz, göç edeceğimiz başka bir vatan coğrafyası da olamayacaktır.
ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM
Trabzon Maçka’da hayatlarını kaybeden Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik başta olmak üzere, Batman, Tunceli ve Bingöl’de şehadet şerbetini içen Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.
TERÖRÜ LANETLEDİ
Ve terörü lanetliyor, teröristlerin, bunlara destek veren vatansızların, PKK’ya sırtını dayayan silahsız militanların amaçlarına ulaşamayacağını bir kez daha, çok kararlı ve güçlü bir şekilde duyuruyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.