Ogan'dan iade-i ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne iade-i ziyaret gerçekleştirerek Dernek Başkanı Ünal Güneş'e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi

Ogan'dan iade-i ziyaret
27 Ağustos 2014 Çarşamba 07:26

Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Güneş ve yönetimi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ı kapıda karşıladı
GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kendilerine yaptığı ziyaret'e karşılık vererek Dernek binasını ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan "Çerkezköy'de göreve başlamamın ardından Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim olarak beni ziyaret etmişti. Ben de bu nazik davranışlarından ötürü hem kendilerine iade-i ziyarette bulunmak istedim hem de görevlerinde başarılar dilemek istedim" ifadelerini kullandı.
SAĞLAM VE DEVAMLI OLSUN İSTİYORUZ
Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Güneş'te dernek adına İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'ın ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek "Bizleri ziyaret ederek bizi şereflendirdiniz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Çerkezköy gün geçtikçe büyüyen bir İlçemiz ve bu büyümeye Kars, Ardahan ve Iğdırlılar olarak biz de dernek çatısı altında toplanarak bir şeyler yapmak istedik. Çerkezköy'de yaklaşık 8-9 bin tane Karslı vatandaşımız var. 350 m2'lik bir alanda toplamda 200 üyemiz ile sağlam ve devamlı bir dernek yaratmak istiyoruz. İnşallah genci ve yaşlısı ile bu işi yürütürüz" ifadelerini kullandı ve ardından ziyaret karşılıklı sohbet eşliğinde devam ederek sona erdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.