Öğe, Ankara temaslarını anlattı

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Tekirdağ İl Başkanı ve İlçe Başkanlarıyla birlikte Ankara’da ‘milli enerji’ konulu toplantıya katıldıklarını ifade etti. Toplantının verimli geçtiğini söyleyen Öğe, İl Başkanı ve İlçe Başkanlarıyla birlikte, bölgemizin ihtiyaçları konusunda Bakanlıklarda girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Öğe, Ankara temaslarını anlattı
22 Mart 2018 Perşembe 16:51

GİRİŞİMLERDE BULUNDUK
 
Açıklamalarına Regaip Kandili’nin hayırlı ve mübarek olmasını dileyerek başlayan Öğe, ‘’Salı günü Ankara’da milli enerji konulu toplantıya katıldık. Verimli geçen toplantının ardından İl Başkanımız Cüneyt Yüksel ve İlçe Başkanlarımızla birlikte, bölgemizin ihtiyaçları konusunda Bakanlıklarda girişimlerde bulunduk.’ dedi.
 
SGK’NIN BİNASI HİZMETE GİRİYOR
 
Sosyal Güvenlik Kurumu’nun bugüne kadar ÇOSB’nin yetersiz bir binasında hizmet verdiğini kaydeden Öğe, ‘’SGK’nın kendisine  ait bir bina yapıldı. 25 Nisan’da anahtarı teslim edilecek. SGK’nın personel ihtiyacı konusunda da taleplerimizi dile getirdik.’’ dedi.
 
2019’DA TEKLİ EĞİTİME GEÇECEĞİZ
 
Milli Eğitim Bakanlığı’nda bulundukları girişimler hakkında da bilgiler veren Öğe, ‘’İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan okul yatırımlarımızın devam edeceği haberini aldık. 2019’da hedeflediğimiz tekli eğitime geçeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.
 
HASTANE İÇİN HEKİM TALEBİ
 
Çerkezköy Devlet Hastanesi hakkında da önemli gelişmeler olduğunu kaydeden Öğe, ‘’İlçemizi ilgilendiren en önemli sorun hastanemizdeki yoğunluk. Hala ihtiyaç var. Bunları dile getirdik. Bakanlığımız da sorunun farkında. Başhekimimiz de konuyla ilgili yoğun çaba sarf ediyor. 8 pratisyen hekim ve çeşitli branşlarda hekim talebimiz oldu.  Fiziki şartları çok iyi olan bir hastanemiz var. Sadece Çerkezköy’e değil neredeyse 400 bin kişilik bir nüfusa hizmet veriyor.‘’ bilgilerini verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin - 6 yıl önce
termik santrali iptal ettirin başka bir şey istemiyoruz