Öğe; ‘Ev ve işyerlerini seçim bürosu gibi kullanın’

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimleri öncesinde dernek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gümüşhane ve Ordular derneğini ziyaret eden Ak Parti heyetinde konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Her seçim birbirinden önemli ama memleketimiz ve ülkemiz için bu seçim biraz daha önemli. Üç aylık süre zarfında bunun çok iyi farkına vardık. Başımıza gelmeden belki aklımıza gelmiyordu. Oylarınıza talibiz. Üye olan Ordulu hemşerilerimizden işyerleri ve evlerini siyasi seçim bürosu gibi kullanmalarını istirham ediyorum” dedi

Öğe; ‘Ev ve işyerlerini seçim bürosu gibi kullanın’
07 Ekim 2015 Çarşamba 16:07

İLK ZİYARET GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNE OLDU

Önceki akşam ilk olarak Gümüşhaneliler derneğini ziyaret eden Ak Parti heyeti ardından da Ordulular Derneğini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek destek ve oy talebinde bulundular. Gerçekleşen dernek ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili adayı Ayşe Doğan, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Veliköy Eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Eski İlçe Başkanlarından Sait Yazı, Alaeddin Demirbağ, Reşat Bahar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Kadın Kolları yönetimi ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

AK PARTİ HEYETİNİ KAPIDA KARŞILADILAR

Gümüşhaneliler derneğine gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili adaylarının yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek verilmesi ricasında bulundu. Gerçekleşen ziyaretin ardından AK Partili heyet Ordulular Derneğine geçti. Ak Parti heyeti burada Dernek Başkanı Rahmi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

ALİ ERTEM’E DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun, “Buraya gelen tüm misafirlerimizi daha bir samimiyet ortamında karşılamak istiyoruz. Allahın izniyle 18’inde seçimimiz var ve sizleri de bekliyoruz. Derneğin kuruluş aşamasında bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen eski belediye Başkanımız Ali Ertem’in bu dernekte her zaman bir kürsü vardır. Derneğimizin kuruluşunda inanılmaz destekleri oldu ve kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

FİKİR VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Dernek Başkanı Rahmi Uzun’un ardından konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise, “Bizleri kabul ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Teşkilat mensupları, eski ilçe başkanlarımız ve eski belediye başkanlarımızla beraber bir bütün olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Birlik beraberlik içinde bu saatte bizleri bekleyip kabul ettiğiniz içinde teşekkür ediyorum. Derneğinizin diğerlerinden farklı olması da samimi bir ortam oluşturmuşsunuz. Saha çalışmalarına 7 Haziran 1 Kasım demeden devam ediyoruz. Daha çok istişare edecek ortamlar bulmaya gayret ediyoruz. Fikir ve önerileriniz bizim için çok önemli” diye konuştu.

EV VE İŞYERLERİNİ SEÇİM BÜROSU GİBİ KULLANSINLAR

4 Ekim tarihinde Ak Partinin seçim beyannamesinin açıklandığını ifade eden Öğe, “Sizlerden hem oy istiyoruz. Oy verenlerden de sandığa titizlikle gitmelerini istiyoruz. Her seçim birbirinden önemli ama memleketimiz ve ülkemiz için bu seçim biraz daha önemli. Üç aylık süre zarfında bunun çok iyi farkına vardık. Başımıza gelmeden belki aklımıza gelmiyordu. Ülkemizde birlik beraberlik içinde diğer partilerde çalışıyor. Oylarınıza talibiz. Üye olan Ordulu hemşerilerimizden işyerleri ve evlerini siyasi seçim bürosu gibi kullanmalarını istirham ediyorum” açıklamasında bulundu.  

1 KASIM'DA ÜLKEMİZ YENİDEN AK PARTİ İKTİDARI İLE TANIŞACAK

Abdullah Öğe’nin konuşmasını tamamlamasının ardından ilk olarak Ak Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz söz aldı. Bir yıla 3 seçim sığdırdık diyerek sözlerine başlayan Karadeniz, “Yeniden bir seçime gidiyoruz. İnşallah bu son seçimimiz olacak. 1 Kasımda inşallah tek başına bu ülke yeniden Ak parti iktidarı ile tanışacak. Biz buna inanıyoruz. İnşallah tarih tekerrür edecek ve Ak parti yeniden iktidar olacak. 2002 3 Kasım seçimlerinde Ak Parti iktidar olmuştu. Ak parti hem bu ülkenin hem bu coğrafyanın umududur. Kazandığı zaman bu ülke sevindiği gibi bizim medeniyet havzamızdaki bütün mazlum ve mağdur milletlerde seviniyor. Ak parti yalnız bu ülkenin kaderiyle değil belki bizim gibi duyan, düşünen, insanların da umududur. Ak parti bu yüzden çok önemlidir. Ak Parti öncelikle bu millete yeniden kendi kimliğini kazandırmıştır. Yeniden güven aşılamış, yeniden tarihini, büyük millet olduğunu hatırlatmıştır” dedi.

AK PARTİNİN TEK BAŞINA İKTİDARA GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Ak Parti dönemi öncesinde millete koyun muamelesi yapıldığını sözlerine ekleyen Karadeniz, “İlk kez Ak Parti ile bu millet başı dik kendine öz güven içinde hem bu coğrafyada hem dünyada nerde ne zaman ne söyleyecekse onu söyledi. Ak parti hem bu ülkenin hem mazlum ve mağdur milletlerin gür sesi ve sevdası oldu. Bu yüzden bu seçimler ve Ak Partinin tek başına iktidar gelemsi önemli. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan sancının sebebi de budur. Çünkü Ak Parti iktidara gelmeden önce işçinin ve emeklinin maaşı İMF’den gelen paralarla ödeniyordu. 2001 yılında ana haberlerin ilk haberi İMF Türkiye masası şefi Türkiye geldi kredi yolda geldi gelecek haberleriyle geçerdi. Bülent Ecevit’in Clinton karşısında iki büklüm halini hatırlarsınız. İşte o günlerden bugünlere geldik” açıklamasında bulundu.

BU VATANA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ülkenin uzun zaman emirlerle yönetildiğini ifade eden Ömer Karadeniz şöyle devam etti; “Bunu zaman zaman kırmak isteyenler oldu. Bunu kırmak isteyen rahmetli Menderes ve Turgut Özal hayatıyla ödedi. İlk kez Erdoğan İsrail’e posta koydu. BM genel kurulunda dünya beşten büyüktür dedi. Kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Borcumuz yok ve şükürler olsun kimseye muhtaç değiliz. Gerektiğinde borç verecek duruma geldik. Bu hazımsızlık sebebiyle gezi süreciyle beraber Ak Partiyi devirme ve Türkiye’yi Ak Partiden kurtarıp kendi hegemonya alanına çevirme ve bu ülkeyi kendi kontrolleri altında tutmaya çalışıyorlar. 80’li yıllarda bunu sağcı solcu kavgasıyla bu ülkeyi birbirine vurdurarak kardeş kanı döktürdüler. Bugün başka bir kart sundular. Türk-Kürt savaşı çıkarmaya çalışıyorlar. Belki bu bitse yarın suni alevi kavgası çıkaracaklar. Bugün hepimize bir şey düşüyor. Yaşayan bireyler olarak hep beraber bu vatana sahip çıkacağız”

SAHİP ÇIKARSANIZ BU VATAN BATMAYACAKTIR

Karadeniz konuşmasının sonunda ise, “Kardeşliğimizi bozmayacağız. İnşallah bu birlik beraberlik devam ettiği sürece bu millete asla zarar veremeyecekler. Bu seçimler çok önemli. Bu ülkede yaşayan bir birey olarak bu ülkede doğmuş büyümüş Ay yıldızlı Al bayrağın altında ölecek olan bizler ülkemizin değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Kavga etmeden oyuna gelmeden bugün birlik beraberlik günüdür. 100 sene önce bu coğrafyada ülke sınırlarını cetvelle çizenler orta doğuda yeniden bir dizayn peşindeler. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bu vatan bizim bu memleket bizim. Sahipsiz bir memleketin batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır” ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞTEKİ SIKINTILARI YAŞAMAYACAĞIZ

Ziyarette konuşan bir diğer isim ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan oldu. Doğan, “Bizler Çerkezköy’ün Ak Parti ailesi olarak sizlere geldik. Bizlerle beraber olduğunuzu biliyoruz. Bunları bir kez daha perçinlemek için geldik. Allahın izniyle 1 Kasım akşamı yaşadığımız sıkıntıları el birliğiyle atlatacağız. 2 Kasımda hep beraber bayram yapacağız. İçimizde biraz rehavet vardı ama silkelenerek kendimize geldik. Sizler bayrağına ülkesine sahip çıkan yegane kardeşlerimizdensiniz. Diğer derneklerde aynı şekilde ama sizleri de aynı şekilde biliyoruz. Kız ister gibi sizlerden tekrar tekrar oy istiyoruz. Verdiğinizi biliyoruz ve gene istiyoruz. Azcık silkeleneceğiz ve devrilmedik ayakta durmaya devam edeceğiz. Geçmişteki sıkıntıları yaşamayacağız. Bu vatanın evladı olarak destek ve oy istemeye geldim” dedi.

TÜRKİYE'DE KOALİSYON ÇOK ZOR

Ayşe Doğan’ın konuşmasının ardından son olarak Çerkezköy Belediyesi eski Başkanlarından Ali Ertem söz aldı. İyi şekilde hatırlanmak ve hizmetlerinin karşılığının bu şekilde verilmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Ertem, “Güzel Ordulu vatandaşlarıma bir şeyler yapabildiysem ne butlu bana. Bu seçim cidden çok önemli hale geldi. 7 Haziran tablosundan sonra o fotoğrafı iyi hatırlayın CHP milletvekili ve HDP milletvekilinin bir araya gelerek birlikte iyi salladık dediler. Aslında salladıkları Ak Parti değildi. Yüzde 41 ile birinci partiydi ama tek başına iktidar olamamıştı. Salladıkları aslında Türkiye ve Türk milletiydi. Bu fotoğrafı unutmamak lazım. Herkesin bir hesap yapması lazım. Bu işe gireceğim ama bundan karım ve zararım ne olur. Zarar fazlaysa kaçınırız. Ama yararımıza olursa  da aksından gideriz. 7 Haziran sonrasında ortaya çıkan tabloyu hepimiz gördük. Hükümetsizlik, koalisyonun kurulamaması. Meclise dört parti girdi ama dördü de birbirinden uzak. Felsefesiyle görüşüyle yaşam tarzıyla gelecek vizyonu ile her şey farklı olduğu için Türkiye’de koalisyon çok zor. Olsa ne olur, çok da başarılı olacağına inancım yok” diye konuştu.

FAYDA AK PARTİNİN TEK BAŞINA İKTİDARA GELMESİNDEDİR

Ertem konuşmasının sonunda ise, “13 yıllık tek parti iktidarının getirdiği faydaları asla unutmadan onu yapmak lazım. Biz diyoruz ki yüzde 50 oy almış bir Ak Parti vardı. Önceden Ak partiye oy vermiş ama 7 Haziran da eline sopasını alıp da biraz böyle Ak partiyi sopalama niyetinde olan insanların yeniden bu durumu görüp Ak Partiye oy vermelerini istiyoruz. Daha fazla bir şey istemiyoruz. Ak Partiye oy verenlerin vermesi bile bizim için yeterli. Tabloları dikkate alarak vatandaşların bunu görmesi lazım. Ak parti iktidarının Türkiye’nin geleceği şuurunda olmamız lazım. Birlikte salladık diyen insanlara inat bu ülkenin birlikteliği için bizim onları sallamamız lazım. Fayda nerede yine Ak Partinin tek başına iktidara gelmesindedir” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.