Öğe geldi AKP dağıldı!

24 Haziran seçimleri için İlçe Başkanlığı görevini bırakan ancak dün Genel Merkezin kararıyla tekrar AKP Çerkezköy İlçe Başkanı olan Abdullah Öğe’nin göreve geri gelmesinin ardından partide art arda istifalar yaşandı. AKP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bahçekapılı dün akşam kişisel Facebook hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyururken, bugün de Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanı’nın istifa ettiği öğrenildi

Öğe geldi AKP dağıldı!
26 Temmuz 2018 Perşembe 17:52

BAHÇEKAPILI İSTİFA ETTİ
Bahçekapılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “11 yıldan beri aralıksız olarak yürüttüğüm, hizmet etmekten onur ve şeref duyduğum Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevim son bulmuştur. Oluşan yeni siyasi durumdan ve ‘samimiyetin bir alıcısının kalmadığına’ inandığımdan dolayı aktif siyasi hayatıma ara veriyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

İSTİFAYA ZORLANDILAR İDDİASI
AKP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarının bugün istifa ettikleri öğrenilirken, kulislerde Abdullah Öğe’nin göreve gelmesinin ardından gençlik ve kadın kolları başkanlarını istifaya zorladığı iddia edildi.

‘TEŞKİLAT İÇİNDE TEŞKİLATLANIYOR’ İDDİASI
Öte yandan yeniden göreve başlayan İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin teşkilat içerisinde kendisine yakın olmayanları bir şekilde teşkilattan uzaklaştırdığı duyumları geliyor. Hatta öyle ki kulisler Öğe’nin teşkilat içinde teşkilatlandığını ifade ediyorlar.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.