Öğe: Gündemimiz 16 Nisan

Anayasa değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi sahaya inerek Evet oyu için destek isteyen Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, gazetemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında kendisine yöneltilen Termik Santral sorusuna Abdullah Öğe "Aslında bugünkü ziyaretimizin amacı 16 Nisan'da yapılacak olan referandum" dedi

Öğe: Gündemimiz 16 Nisan
08 Mart 2017 Çarşamba 13:22

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, önceki dönem Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanları Mehmet Danyeli, Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ve Ak Parti Çerkezköy Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hanifi Belindir ile birlikte Çerkezköy Gazetesi'ni ziyaret etti. Ak Partililer, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

EVETİ ANLATIYORUZ

Vatandaşlara neden Evet'i anlattıklarını belirten Öğe "Her gün 50 kişi olarak sahalarda çalışmalar yürütüyoruz. Gayemiz neden Evet'i anlatmak. broşürlerimiz ile sahalara çıkıyoruz. Daha öncede eğitimimizi aldık. Biz bunlarla donanımlı hale gelerek halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Evet'in gerçekten gerekçelerini anlatıyoruz. Neden Hayır dendiği konusunda somut bir şeyler yok. Ama biz Evet'i anlatıyoruz.  Şunu gördük. Resmi olarak bu hafta çalışmalarımıza başladık. Halkımız gün geçtikçe konuyu anladıkça Evet'in daha doğru gerekçelerle ortaya atıldığını görüyor. Saha çalışmalarımızda bununla karşılaşıyoruz. Tabi ki hayır diyen de vatandaşlarımızda var. Onlarla da referandum hakkında karşılıklı konuşmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

SORU TERMİK CEVAP REFERANDUM

Abdullah Öğe'nin çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tamer Avcılar, Öğe'ye Çerkezköy'de yapılması planlanan Termik Santral ile ilgili görüşlerini sordu. Öğe "Termik santral ile ilgili bir kaç açıklama yaptık. Bir toplantıda ayrıntılı da açıkladık. Aslında bugünkü ziyaretimizin amacı 16 Nisan'da ki referandum. Referandum çalışmalarından sonra detaylı bir çalışma yapacağız" dedi.

ÇEVREYE GÖRE PROJELENDİRİLİR

Trakya Bölgesi'nde kurulması planlanan Termik Santral'in Süper Kritik Termik Santral olacağını belirten Öğe, "Burada yapılması planlanan Termik Santral süper kritik termik santral. Yeni nesil termik santraller ekolojik denge ve hassasiyetler ön planda tutularak projelendirilir. Trakya Bölgesi'ne kurulacak yeni nesil Termik Santralde günümüz teknolojisi içerisinde en avantajlı ve çevreci olan süper kritik santral teknolojisinin kullanılması planlanmaktadır" dedi. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Akkoç - 7 yıl önce
Bir vatandaş olarak benim gündemim tabi kimseyi ilgilendirmez ya sıralamak istedim.
1 - Terör
2 - Ekonomi
3 - İşsizlik
4 - Enflasyon
5 - Eğitim
6 - Sağlık
7 - Kadın cinayetleri
8 - Çocuk istismarları
9 - Bağımsız tarafsız devlet daireleri
10 - Gerçi vatandaşın derdi sizin ne kadar umurunuzda benimki de laf.