Öğe; ‘sözler tek tek yerine getirilecek’

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, düzenlediği basın toplantısı ile hem devam eden çalışmalar hem de Ak Parti Genel Merkezi’nin hazırlamış olduğu seçim beyannamesi hakkında açıklamalarda bulundu

Öğe; ‘sözler tek tek yerine getirilecek’
13 Ekim 2015 Salı 17:14

VATANDAŞLARIMIZI DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Seçimlere sayılı günler kala Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, basın toplantısı düzenleyerek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Öğe yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımız en iyi şekilde devam ediyor. Genelde bireysel ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızı dinlemeye çalışıyoruz. Programlar genelde öğleden sonra başlıyor ve akşam saatlerine kadar devam ediyor. Şu an ki program kapsamında da Cuma günü Milletvekili adayımız Ömer Karadeniz ve Cumartesi günü de Milletvekilimiz Mustafa Yel Çerkezköy’e gelerek bir takım ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

SOHBET ORTAMINDA EV ZİYARETLERİMİZ OLUYOR

Öğe konuşmasının devamında ise, “Genelde çalışmamız ses gürültü olmadan daha çok evleri ziyaret ederek birer bir görüşüyoruz. Sohbet ortamında ev ziyaretlerimiz oluyor. Vekillerimiz olduğunda onlarla, onlar olmadığı zamanda teşkilatımızla birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Çok gürültülü seçim dönemleri bitti. Kendi seçmenimiz dahi gürültü olmasın diye ricada bulunuyor” ifadelerini kullandı.

TİTİZLİKLE HAZIRLANMIŞ BİR BEYANNAMEDİR

Seçim beyannamesi hakkında da konuşan Abdullah Öğe, “Çok iyi tepkiler alıyoruz. Vatandaşımız somut bir şeyler istedi 7 Hazirandan sonra. Bizde beyannamemizi halkımızın istediği şekilde somut ve gerçekçi bir şekilde hazırladık. Verdiğimiz rakamlar afaki uçuk rakamlar değil. Ak Partinin söyledikleri vaat değil icraattır. Bunlar yerine gelecek, hesabı en ince şekilde yapılmış seçim beyannamesidir” diye konuştu.

SÖZLER TEK TEK YERİNE GETİRİLECEK

Toplantılarda seçim beyannamesinde yazılanları en iyi şekilde vatandaş ile paylaştıklarını ifade eden Öğe, “Soruluyor toplantılarda, bizde zaten sözümüz oldu ve verilen sözleri yerine getireceğiz. Ak Partinin tek başına iktidar döneminde verilen sözlerin tek tek yerine getirileceğini halkımıza anlatıyoruz. Titizlikle ve ince hesaplarla hazırlanmış bir beyannamedir. O beyannamede yer alan her madde yerine getirilecektir” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.