Öğe; ‘Yeni hedeflere bir adım daha yaklaşacağız’

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Yeni Kabineyi değerlendirerek, “yeni kabinemiz 4 yılda yapacağı icraatlarla Türkiye’yi 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştıracak” dedi

Öğe; ‘Yeni hedeflere bir adım daha yaklaşacağız’
27 Kasım 2015 Cuma 16:41

YENİ KABİNE HEDEFLERE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIRACAKTIR

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni Bakanlar Kurulu hakkında değerlendirmede bulundu. Yeni kabinenin hem tecrübeli hem de yeni isimlerden oluştuğunu ifade eden İlçe Başkanı Öğe, “kabinenin tüm ülke için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tecrübeli isimlerle yeni isimlerin birlikte çalışacak olmasının ülkemiz için büyük bir kazanım olacak. Yeni Kabine’de bazı isimler çeşitli sürelerde bakanlık görevi yaptı. Daha önce bakan olanlar, kabinede yer alamadı. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni Kabine icraatlarıyla Türkiye’yi 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştıracaktır” diye konuştu.

ÜSTÜN BAŞARILAR DİLEDİ

Abdullah Öğe, konuşmasının devamında ise, “seçim öncesi açıklanan vaatlerin tamamı artık tek tek hayata geçirilecek. 4 yıllık süreç, verilen sözlerin yerine getirilmesi süreci olacaktır. Bakanlar Kurulu da milletimizin refah seviyesini daha yukarılara çekecek önemli kararlara imza atacaklardır. Başbakanınız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu nezdindeki tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLER ALACAĞIZ

64. Hükümetin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni eden Ak Parti İlçe Başkanı Öğe, “Bu dönemde hem Tekirdağımız hem de Çerkezköyümüz önemli hizmetler alacaktır.  Milletimizi istikrarın, reformların, ekonomik atılımların devamını bekliyor. AK Parti Grubu’nun içerisinden çıkan Bakanlar Kurulumuzun ülkemizin beklentilerini karşılayacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.