Öğe’den kuruluş yıldönümü mesajı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Öğe’den kuruluş yıldönümü mesajı
14 Ağustos 2017 Pazartesi 12:15

16. YILDÖNÜMÜ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti, kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir partidir. 3 Kasım 2002’de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye’yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir.
HER KESİMİ KUCAKLAMAYA ÇALIŞTIK
AK Parti her kesimi kucaklayan, hizmet eden bir partidir. Bu hizmetleri Çerkezköy’de de yaşatmaya gayret ediyoruz. Kurucumuz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden sapmadan hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Görev süremiz boyunca AK Partiye yakışır bir teşkilat olma gayretinde bulunduk. Her kesimi kucaklamaya çalıştık. 2023-2071 hedefleri olan partimize nice uzun yıllar dilerim.
MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKARI OLMUŞTUR
AK Parti 7’den 70’e her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegâne umudu oldu. AK Parti Türkiye’nin omurgası olan bir partidir. AK Parti ile birlikte Türkiye’de birçok şey değişti. Kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine görev bilen partimiz, milletin efendisi değil hizmetkarı olmuştur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olarak kurulduğundan bugüne kadar hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur. Partimiz, 2023 vizyonunu kendine temel bir değer olarak ele alan güçlü Türkiye, birbiri ardına attığı ciddi adımlarla gelişmenin, büyümenin ve kalkınmanın bir ve beraber olma ruhu içerisinde ortaya konulduğunu tüm çevrelere bir kez daha ispat etti. AK Parti hükümetleri döneminde gerek hükümet ve gerekse de yerel yönetimler alanında atılan ciddi ve doğru atılımlarla ülkemiz de ciddi bir hareketlenme yaşanmış ve bu hareketlilikle birlikte Türkiye’nin saygınlığı tüm dünya ülkelerince de takdire şayan bir çaba olarak değerlendirilmiştir. Bu yüce davanın cesur ve kararlı evlatları olarak, ülkemizi daha da ileri ülkeler düzeyine ulaştırıp, daha modern şartlarda yaşayışımı sürdürme amacındayız. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin önüne çıkan her türlü olumsuzluğu halkın desteği ile geçen partimiz mazlumun ve mağdurun yanında yer almıştır. AK Parti hükümeti, FETÖ ve alçak terör örgütleri ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu millet kesinlikle teröre boyun eğmez. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin başına bela olan bu terör örgütlerinden mutlaka kurtulacağız.
TEŞEKKÜR EDERİM
7 Aralık 2014 tarihinde düzenlenen 5. Olağan İlçe Kongresinde delegelerin oyu ile Çerkezköy İlçe Başkanı seçilerek  o tarihten bu yana beraber omuz omuza partimizin oyunu daha yükseklere çıkartmak için gece gündüz çalıştık. Beni bu süreçte yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu üyelerime, Gençlik ve Kadın Kollarına, delegelerimize, üyelerimize ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Türkiye'nin kaderini değiştiren Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, AK Parti’nin 16’ınci kuruluş yıl dönümünün Türkiye ve Türk milletine hayırlar getirmesini diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.