Öğrenci servis ücretleri açıklandı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında uygulanacak öğrenci servisi ücretlerini açıkladı. As’ın yaptığı açıklamaya göre ücretler 120 - 160 TL arasında değişiyor

Öğrenci servis ücretleri açıklandı
26 Ağustos 2016 Cuma 09:01

İYİLEŞTİRME KARARI ALINDI
 
Çerkezköy ve Kapaklı’da öğrenci servisi hizmeti veren Kooperatiflerin Başkan ve temsilcileriyle Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda bir araya gelen Mustafa As, 2016 – 2017 eğitim öğretim sezonunda uygulanacak olan öğrenci servisi ücretleri hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Kısa mesafe olarak tanımladığımız 0-3 kilometrelik mesafedeki fiyat 120 TL, orta mesafe dediğimiz 0-8 kilometrelik mesafe 140 TL ve uzun mesafe dediğimiz 0-15 kilometrelik mesafenin bedeli de 160 TL olarak belirlenmiştir. Kooperatiflerimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bu yıl için iyileştirme kararı aldık.” diye konuştu.
 
KORSAN TAŞIMACILIĞA KARŞI UYARDI
 
“Öğrenci ve veliler korsan taşımacılığa karşı dikkatli olmalılar ve seçici davranmalılar. Velilerimiz J plakalı araçlar dışındaki servis araçlarına itibar etmemelidir. Şuanda Çerkezköy ve Kapaklı’da öğrenci taşımacılığı yapan araçlar her geçen gün yenilenmekte veya modellerini yükseltmektedir.” diyen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, bu durumun beraberinde kaliteli taşımacılığı getirdiğine dikkat çekti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.