Öğrenci servisiyle ‘akü’ çaldılar

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yürüttükleri operasyon kapsamında akü hırsızlığı yapan iki şahıs İstanbul Bağcılar’da yakaladı. Gece 23.00’da Kapaklı’ya getirilen zanlılar alınan ifadelerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilecekler.

Öğrenci servisiyle ‘akü’ çaldılar
09 Şubat 2015 Pazartesi 23:51

İSTANBUL’DA YAKALANDILAR

Çerkezköy ve Kapaklı’da araçlardan akü çalan iki zanlı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince İstanbul’da yakalandı. Kapaklı Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyon kapsamında ayın 8’inde Çerkezköy ve Kapaklı’da araçlardan akü çalan Ümit E. ile Olgun G. kaçtıkları 34 JJF 70 plakalı minibüs ile Bağcılar’da yakalandılar. 




SABAH ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Çerkezköy ve Kapaklı’da servis araçlarından öğrenci servisi vasıtasıyla toplam 10 akü çalan iki zanlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda İstanbul’dan gelerek hırsızlık yaptıkları tespit edilirken, düzenlenen operasyon ile gözaltına alındıktan sonra Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildiler. Zanlılar alınan ifadelerinin ardından sabah saatlerinde Adliyeye sevk edilecekler. İki zanlının Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde çaldıkları aküleri İstanbul'da hurdacıya sattıkları öğrenildi. Diğer yandan iki zanlının da hırsızlıktan sabıkalarının olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.