Öğrencilerden ‘Bahar Şenliği’

Çerkezköy Mevlana Ortaokulu öğrencileri tarafından bahar şenliği düzenlendi. Okul bahçesinde yapılan etkinliğe katılım yoğun olurken, öğrencilerin sergiledikleri performanslar katılımcıları gülme krizine soktu

Öğrencilerden ‘Bahar Şenliği’
21 Mayıs 2015 Perşembe 17:21

 KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Mevlana Ortaokulu Bahar Şenliği etkinliği gerçekleştirdi. Mevlana Ortaokulu bahçesinde yapılan Bahar Şenliği etkinliğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nihat Mıstık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve  Okul Öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Mevlana Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin, düzenledikleri programında kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Erçin’in ardından konuşmasını yapmak üzere Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay kürsüye geldi. Kubilay konuşmasına eğitimin her alanı ile ilgili olduklarının altını çizerek, “Her katıldığımız yerde söylediğimiz gibi en önemli meselemiz eğitim. Eğitimin her aşaması ile yakından ilgileniyoruz. Okul öncesi eğitimden, Yükseköğrenime kadar eğitim ile iç içeyiz. Özellikle okul öncesi eğitim için başlattığımız kampanyada artış görüyoruz. Yüzde 75’lerde olan katılımın, yüzde 100 olması için de çalışıyoruz. Bugün burada düzenlenen etkinlikte de emeği geçen okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

BEĞENİYLE İZLEDİLER

Konuşmaların ardından başlayan gösterilerde ilk olarak 6-A sınıfı öğrencilerinden Emirhan Van’ın monolog gösterisi ile Mevlana Ortoakulu Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ‘Bir Garip Ameliyat’ isimli sikeç gösterisi protokol mensupları ve davetlileri kahkahaya boğdu. Gösterilerin ardından Mevlana Ortaokulu Müzik Öğretmeni Tülay Şenel Ogan’ın yönetiminde sahne alan ritim grubu ve Müzik korosunun performansı davetlilerden büyük alkış topladı. Düzenlenen bahar şenliği programı hazırlanan diğer müzik korosu ve halk oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.


Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.