Öğrencilere geri dönüşüm semineri

Çerkezköy Belediyesi tarafından, ilçede eğitim-öğretim veren Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Temel Çevre Bilinci konulu seminer verildi 

Öğrencilere geri dönüşüm semineri
31 Mayıs 2017 Çarşamba 10:38

ATIKLARIN DOĞAYA ZARARLARI ANLATILDI
Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Mehmet Furkan Tülün tarafından verilen seminerde ‘Atıkların doğaya zararları’, ‘Atıkların nasıl geri dönüştürülebileceği’, ‘Bireysel olarak üzerimize düşen görevler’, ‘Lineer ekonomiden döngüsel ekonomiye geçiş’ konularında öğrenciler bilgilendirildi.
SLAYT GÖSTERİMİ YAPILDI
Seminer kapsamında Çerkezköy Belediyesi’nin ilçe genelinde gerçekleştirdiği ambalaj atıkları ve diğer değerlendirilebilir atıklar konusundaki çalışmaların yer aldığı slayt gösterimi de yapıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.