Öğrencilere oryantasyon eğitimi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda bu sene eğitim öğretime yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri ile oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. ÇEMYO müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman okul öğrencilerine okul hakkında bilgi verdikten sonra, öğrencilerin sorularını yanıtladı

Öğrencilere oryantasyon eğitimi
08 Ekim 2015 Perşembe 19:05

 PROGRAM KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENDİ

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Program 11.00-12.00 saatleri arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda yapıldı. Oryantasyon programına ÇEMYO Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman, ÇEMYO Müdür Yardımcıları Taha Aslanlı ile Ali Maralcan ve Öğretim Görevlileri katıldı.

OKUL GELİŞMEYE AÇIK

Programda Okul Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman, okul hakkında birinci sınıf öğrencilerine bilgilendirmede bulundu. Şişman yaptığı konuşmada Namık Kemal Üniversitesinin yeni bir Üniversite olduğunu ve gelişmeye açık olduğunu ifade etti. Şişman ayrıca öğrencilere okullarını uzatmamaları gerektiğini kaydetti.

ÖĞRENCİLERE HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Oryantasyon eğitiminin devamında ise, Okul Müdürü Can Burak Şişman ÇEMYO’nun eğitim kadrosunu öğrencilere tanıttıktan sonra, öğrenciler ile soru cevap kısmına geçti. Soru cevap kısmında okula yeni başlayan üniversiteli öğrenciler okul ve dersler hakkında bilinmeyenleri okul Müdürü Doç.Dr . Can Burak Şişman’a yöneltti. Soruları tek tek yanıtlayan Şişman, yeni akademik yılının tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.