Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Kapaklı’da Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere trafik bilinci ve farkındalığını erken yaşta aşılamak amacıyla uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:25

ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliği içerisinde verilen eğitimde çocuklar özel olarak hazırlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’nda akülü araba ve motosiklet kullanarak hem trafik deneyimi yaşadı hem de trafik kuralları ile tanıştı.

HEM TEORİK HEM PRATİK EĞİTİM

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla İbni Sina İlkokulu bahçesine yaya geçitleri, trafik levha ve ışıklarının yer aldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkuru hazırlandı. Kapaklı Kaymakamlığı koordinesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü işbirliği içerisinde düzenlenen eğitimde öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı. Teorik bilginin ardından öğrenciler Çocuk Trafik Eğitim Parkuru’nda akülü araba ve motosiklet kullanarak hem deneyim yaşadı hem de trafik levha ve işaretleriyle tanıştı.

Eğitim sonunda öğrencilere günün anısına trafik dedektifi kimlik kartı verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.