Öğrencileri bıraktı dönüşte çamura saplandı

Geçtiğimiz Pazartesi günü 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına başlayan İmam Hatip Ortaokulu ve Lise bölümü öğrenciler ders başı yaparken, okul çevresinde bulunan yollar ise içler acısı durumda. Okul inşaatının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesinde yetişmeyince, yağan yağmurla birlikte adeta balçık haline dönen yolda öğrencileri taşıyan şehir içi minibüs yoldan biraz çıkınca çamura saplandı. Saatlerce saplandığı çamurda bekleyen minibüs Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gönderilen kepçe yardımıyla battığı yerden çıkarıldı.

Öğrencileri bıraktı dönüşte çamura saplandı
19 Eylül 2014 Cuma 07:18

ÇEVRE DÜZENLEMESİNİN TAMAMLANMAMASI SIKINTI YARATIYOR
Eski adıyla İl Özel İdaresi yeni adıyla ise Yatırım Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu binası geçtiğimiz Pazartesi günü yeni eğitim öğretim dönemine başladı. Okul binasında tüm çalışmalar tamamlanırken, sadece çevre düzenlemesinde yaşanan sıkıntılar araç sahiplerini de zor durumda bırakıyor.
YAĞIŞ YOLLARI ÇAMUR DERYASINA ÇEVİRDİ
Hava koşullarının olumlu olduğu günlerde okul çevresinde ki araç yolunda herhangi bir sıkıntı yaşanmazken, Salı gecesi Çerkezköy’ü etkisi altına alan sağanak yağış, İmam Hatip Ortaokulun etrafında bulunan araç yollarını olumsuz etkiledi. Etkili yağışın ardından okul çevresinde bulunan yolların bir kısmında adeta küçük göletler oluşurken, bir kısmı da balçık deryasına döndü.
ÇERKEZKÖY BELEDİYESİNDEN YARDIM İSTEDİ
Organize Emlak Konutlarından saat 06.30’da hareket eden Şerif Ersin yönetiminde ki 59 M 7299 plakalı Minibüs, İmam Hatip Ortaokuluna öğrencileri bıraktıktan sonra dönüşe geçmek isterken balçık haline dönüşen yolda çamura saplandı. Uzun bir süre kendi imkanlarıyla minibüsü saplandığı yerden çıkarmaya çalışan araç şoförü başarılı olamayınca Çerkezköy Belediyesini arayarak yardım istedi.
BELEDİYEYE AİT KEPÇE SAPLANDIĞI ÇAMURDAN ÇIKARDI
Kısa bir süre sonra Belediye yetkilileri tarafından Fen İşleri Müdürlüğüne ait kepçe olay yerine gelerek minibüsü battığı çamurdan kurtarmayı başardı. Durumu haber alır almaz olay yerine gelen bir başka şoförler de okul çevresinde bulunan yolların biran önce yapılması gerektiğini ifade ederek yetkilerden çözüm istediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin - 10 yıl önce
karda nasıl eğitim verecekler