Öğrencilerle Güldür Güldür Show’a gittiler

Önümüzde ki eğitim öğretim yılında Başakşehir Koleji olarak faaliyetine devam edecek olan Açı Dershanesi öğrencilerini Güldür Güldür Show’a götürdü. Dershane yetkilileri sosyal etkinlik kapsamında düzenlenen tiyatro gezisi ile yazılı sınavlar öncesi öğrencilerin değişik bir hava teneffüs etmeleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler

Öğrencilerle Güldür Güldür Show’a gittiler
06 Mart 2015 Cuma 08:58

 3 OTOBÜSLE YOLA ÇIKTILAR

Kapaklı İsmetpaşa mahallesinde hizmet veren Açı Dershanesi yetkilileri öğrencilerini Show TV’de yayınlanan Ekranların sevilen formatı BKM yapımı komedi-tiyatro şovu “Güldür Güldür” Show programına götürdü. Sosyal etkinlik projeleri kapsamında düzenlenen tiyatro gezisine 55 öğrenci ve 12 öğretmen katıldı. Öğrenci ve öğretmenler Çarşamba akşamı saat 16.30’da dershane önünden üç otobüs ile yola çıktılar.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞİŞİK BİR HAVA TENEFFÜS ETMELERİNİ İSTEDİK

Tiyatro gezisi hakkında bilgi veren Açı Dershanesi Müdürü Demet Kurucu, “Bu gezimizi sosyal etkinlik çerçevesinde organize ettik. Çocuklarımız için kısa bir mola ve değişik bir gün geçirmelerini istedik. Geçen sene de öğrencilerimizi tiyatro ve alışveriş merkezine götürmüştük. Bu tür etkinliklerde ki amacımız çocuklarımızın yazılı sınavlar öncesinde değişik bir hava teneffüs etmeleridir” dedi.

KOLEJ OLDUKTAN SONRA ÇOK DAHA FARKLI PROJELERİMİZ OLACAK

2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Başakşehir Koleji olarak yollarına devam ettiklerinde etkinliklerin daha da artacağını sözlerine ekleyen Kurucu, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır derler ve bizimde sosyal faaliyetlere ne kadar önem verdiğimiz, dershanecilik boyutunda da geçmişe bakılırsa ortadadır. Kolej olarak çok güzel projelerimiz olacak. Bundan sonra ki etkinliğimizde de kendi oyunumuz ile velilerimizin karşısına çıkacağız. Ne kadar aktif bir dershane olduğumuzu da herkes görecek. Yaptığımız her şey çocuklarımız içindir” açıklamasında bulundu.

ETKİNLİKLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTEDİLER

Ekranların sevilen formatı BKM yapımı komedi-tiyatro şovu Güldür Güldür programına katılan öğrenci ve öğretmenler skeçler karşısında keyifli dakikalar geçirdiler. Güzel bir gün geçiren öğrenciler düzenlenen etkinlik karşısında dershane yönetimine teşekkür ederek bu etkinliklerin devam etmesini istediler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.