Öğrenime başladığı okula konuk oldu

Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri programına konuk olarak katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Başarılı bir gelecek için eğitim hayatınızın kıymetini bilmeli ve disiplinli bir şekilde çalışmalısınız” dedi

Öğrenime başladığı okula konuk oldu
03 Nisan 2018 Salı 18:22

30 YIL ÖNCE BU SIRALARDA OTURUYORDU
Başkan Akay, Çerkezköy Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri programına konuk oldu. Tıpkı programa katılan öğrenciler gibi kendisinin de eğitim ve öğretim hayatına yaklaşık 30 yıl önce Cumhuriyet İlkokulu sıralarında başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk ve ortaokulu Çerkezköy’de tamamladıktan sonra liseyi İstanbul’da Kabataş Erkek Lisesi’nde, üniversiteyi de Ankara’da Bilkent Üniversitesi’nde okudum” dedi.
BAŞARILI GELECEK İÇİN DİSİPLİNLİ ÇALIŞIN
Başarılı bir gelecek için disiplinli bir şekilde çalışmak gerektiğine vurgu yapan Başkan Akay, “Kendinize şimdiden hedefler koymalı, bu hedeflere ulaşabilmek adına da hiç yılmadan çalışmalısınız. Hayatta hangi zorluklarla karşılaşırsanız karşılaşın, kendinize olan güveninizi asla kaybetmeyin. Öğretmenlerinizin ve eğitim hayatınızın kıymetini bilin” tavsiyelerinde bulundu.
YENİLİKLERİ YAKINDAN TAKİP EDİN
Öğrencilerin sürekli gelişen ve değişen hayat koşullarına ayak uydurabilmek için tüm yenilikleri yakından takip etmeleri ve kendilerini mümkün olduğunca geliştirmeleri gerektiğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bundan 10–15 yıl önce İngilizce bilmek kişi için büyük bir avantajdı. Fakat günümüzde yalnızca İngilizce bilmek yeterli olmuyor. En az 2, hatta 3 yabancı dil öğrenmeniz gerekiyor” dedi.
ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI
Program boyunca öğrencilerin merak ettikleri tüm sorulara içtenlikle cevap veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, program sonunda öğrencilerle fotoğraf çekildi. Başkan Akay’a katılımı için teşekkür eden Okul Müdürü Yalçın Memiş, çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.