Öğretmenler Günü kutlandı ​

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul etmesi dolayısıyla her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü, Çerkezköy’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı

Öğretmenler Günü kutlandı ​
26 Kasım 2018 Pazartesi 13:43

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Öğretmenler Günü kutlama programı, Halk Eğitim Merkezi’ndeki etkinliklerle devam etti.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİ
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Önerci, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği programda, emekli olan öğretmen ve hizmetlilere de Hizmet şeref Belgesi takdim edildi. Kutlama programı, öğrenciler tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkı ve şiirlerin ardından sahnelenen tiyatro oyunu ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.